Метход

5 начина за ослобађање блокиране енергије

Користите време пролећа да се осећате живо и стварно.

Ако не осећате радости живота и чини се да се крећете у круг, ових 5 корака ће вам помоћи да изађете из мртвог центра.

Организујте се

Очистите свој простор од свега што вам не одговара. Почните да чистите свој ормар: храбро се ослободите свега што нисте дуго носили, али "штета је бацити га, нешто као добро". Такву одјећу можете донирати у радњу или дати је потребитима.

На комад папира напишите све квалитете од којих се желите ријешити: на примјер, самосажаљење, улога жртве, кривица, љутња, недостатак самопоуздања, страх. Наведите све што вас спречава да добијете задовољство од једноставних ствари - и спалите ову листу.

Завршите курс медитације

Изаберите било коју медитацију коју волите и радите је сваког јутра и сваке вечери 5 минута у трајању од 3 недеље. Поставите намеру да отворите промене, ослободите се старих рестриктивних програма и почните се више смејати.

Групирајте енергију да вам помогне - створите заједницу људи истомишљеника, чак и ако ће то бити само ваша сестра и најбољи пријатељ. И слажете се да сваки дан причате о открићима, поделите све што вам долази у медитацијама.

Држите обећања

Управо сада, узмите парче папира и напишите све што сте некада обећали - и нисте га довршили. Укључите у ову листу и обећања себе, као и жеље и снове дјеце.

Можда је то намера да се ради музика, седи на деловима или купујеш нешто лепо. Са потоњим, најлакше је уштедјети новац, они су дошли вама за ову имплементацију.

За узврат ћете добити ослобађање енергије и прилив радости. А ако су старе неиспуњене обавезе потпуно изгубиле своју важност - напишите писмо у којем одбацујете старе рестрикције и обавезе.

Допустите себи све емоције

Пажљиво посматрајте све емоције које долазе - и не покушавајте их обуздати или некако ријешити. Дозволите себи да осетите бес, дозволите себи да плачете колико вам је потребно.

Прихватите и волите све своје мисли и одлуке. Деедс. Контактирајте своје унутрашње дете и дајте му безусловну љубав и разумевање.

Данце

Главни задатак је комбиновање покрета са дисањем. Укључите музику коју волите и почните да се крећете као да плешете ваше исцељење и ослобађање.

Не гледајте своје покрете - нека буду произвољно апсурдни или луди! Али пазите да не задржите дах. Након 5 минута таквог плеса, тело ће почети да вас води - а онда ће доћи до ослобођења.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/иогиаубреи/

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...