Метход

8 афирмација за поверење

Pin
Send
Share
Send
Send


Ви преносите оно што кажете око себе.

Речи имају моћ да величају - и моћ да нас понизавају у нашим очима. Чак и ако сте напредни јоги, ослобођени од утицаја јавног мњења, речи утичу на вас - посебно када сами изјавите нешто о себи. Ако ових 8 фраза постану ваше дневне мантре - за месец дана ћете постати друга особа. А однос према вама ће се такође променити. Тако функционишу афирмације, тако функционишу речи.

  1. Увјерен сам. Понекад, што је једноставније, то боље. Само поновите наглас или себи “Сигуран сам, сигуран сам у себе” - и гледајте како се ваше стање мијења.
  2. Имам све што ми треба за успјех. Често сумњамо прије него што направимо корак према ономе што желимо. Подсетите се да су вам сви ресурси на располагању. Зато што заиста јесте.
  3. Верујем у себе. Или: верујем себи. У ери промене, ова изјава ће вас провести кроз сва искушења и промене. Понављајући ове речи, можете ићи на свој јединствени пут.
  4. На правом сам путу. Само га означите кад год видите добре знакове или осетите талас енергије. Будите сигурни - не може бити другачије. Иначе не бисте сада прочитали овај материјал.
  5. Користим своју моћ мудро. Повјерење може брзо прерасти у превелико самопоуздање. И то, по правилу, доводи до фрустрације. Зато користите своју снагу љубазношћу и интелигенцијом.
  6. Окрећем унутрашње сунце. Дивна мантра за визуализацију током Суриа Намаскара. А ипак - начин да не падне у блуес у облачно вријеме. Упали сунце и сјаји, сјаји около!
  7. Заслужио сам то. Варијације: Заслужујем најбоље. Ја сам достојна жена / достојан човјек. Ова афирмација вам помаже да исправите рамена, али то вам не подиже главу.
  8. Могу ја то. Сваки пут када имамо циљ, са њим долазе тестови и снаге да их превазиђемо.
Специјални курс за раван стомак од Ана Схане

Видео курс "Раван трбух - 7 једноставних корака!"

Видео курс "Раван трбух - 7 једноставних корака!" То су класе са нагласком на абдоминалне абдоминалне мишиће користећи ексклузивну ИННЕР ИОГА методу.

Фото: јаницелиоу / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јули 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send