Метход

Које боје сада недостаје у животу?

7 боја које могу да промене вашу реалност.

Да ли је могуће променити нешто у себи уз помоћ боје? Да, јер језик боје је добро познат нашој подсвести. Метод Аура-Сома каже да фиксирањем пажње на цвијеће у свакодневном животу можемо дубље разумјети потребе и стања оних око нас. И такође да промените сопствено благостање.

Црвено

Црвена боја помаже у борби против агресије. Црвена је боја енергије, она шаље снажне импулсе, доприносећи обнови и реструктурирању новог. Помаже ендокрином систему, ефикасно враћа губитак енергије, буди живот.

Помаже ослобађању, превазилажењу исјечака - уз помоћ ове боје, особа може показати своју наклоност према некоме тко није равнодушан према њему.

Оранге

Наранџаста је боја задовољства и ужитка, блаженства и слободе. То је боја комуникације и уједињења са сродним. Помаже да се извуче из стања тупости, фрустрације и емоционалног блуеса, а наранџаста доприноси погоршању осећања и увида.

Жута

Жута је боја радости, хумора, јасног аналитичког ума. Помаже да се усредсредите на оно што је важно и посебно је ефективно у временима када је потребна већа концентрација, на пример, током припреме за испите за децу и адолесценте или за време посла за одрасле.

Довођење жуте боје у ваш живот је посебно ефективно у време депресије и недостатка снаге. Жута помаже да се ослободимо илузија, фокусирајући се на заиста важне ствари у животу. Са њим је лакше превазићи анксиозност и нервозу.

Зелена

Зелена је боја равнотеже и хармоније. Смирује ум и емоције, стога је посебно ефикасан у пракси дисања. Помаже да се осети простор и време, исправи неравнотеже у перцепцији ових категорија.

У процесу доношења одлука помаже вам да чујете себе и пронађете истину. Промовише самоизражавање и постизање истинског сопства. Терапеути и саветници који раде са људима помажу да се удаљи од клијента.

Блуе

Плава је боја седације, заштите и толеранције. Сафирно плаво јача унутрашње самопоуздање, поверење у вашег унутрашњег учитеља, извор инспирације, помаже да се пронађе хармонија са Универзумом и ојача у земаљском. Јача физичко тело и емоционалну позадину.

Тако особа постаје мирнија и троши мање енергије на постизање својих циљева. Подржава посебно рањиву и осетљиву, даје осећај сигурности, извесну одвојеност од свих спољашњих.Он је користан за оне који имају потешкоћа у потврђивању сопственог "ја", као иу комуникацији са људима који имају било коју моћ.

Блуе

Плава је боја мира и тишине, крајња брига о мајци и заштита оца. Плава боја симболизира моћ и ауторитет, чврсту контролу и недостатак флексибилности. Понекад то значи инфантилизам и депресија. Он је у стању да побољша сензорну перцепцију и превазиђе осећај напуштености и депресије.

Стимулише машту и интуицију, као и емоционални раст. Он има посла и вишка комуникације. Плава боја изоштрава перцепцију свих чула.

Пурпле

Љубичаста је боја великих трансформација, постизање савршенства и равнотеже мушкости
и женско. Помаже у уклањању блокова и превазилажењу препрека, стимулише свијест. Даје слободу мишљења и помаже динамичну, а не пасивну релаксацију.

Љубичаста боја помаже да се осјећа радост сваког дана, без обзира на вањске околности. Ово је прави антидот за малодушност, омогућујући вам да погледате ситуацију и губитак.

Испуните свој живот бојом која симболизира најважније за вас сада. Купите нову мајицу и уђите у њу код куће. Или префарбати цео зид - и гледати промене у свести и животу! Пхото: //ввв.инстаграм.цом/лаурасикора/

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...