Метход

Како очистити вашу енергију

6 начина да се боље осјећате.

Прољеће је право вријеме за чишћење ваше енергије и енергије код куће, на мјесту гдје се најчешће налазите. Ових 6 начина да вам помогнемо да то урадите и помогнете да свет гледате оптимистичније.

Очистите кућу

Лакше је и угодније боравити у просторији у којој је све чисто и лежи на свом мјесту. Урадите исто и за себе, и приметићете колико ће ваше расположење бити добро. Уклоните ствари које вас нервирају из собе. Додајте светлост и боје.

Ослободите се песимистичких мисли

Ако често размишљате у овом правцу, покушајте да преусмерите своју пажњу на радосније ствари. Да бисте то постигли, покушајте да сагледате ситуацију из различитих углова и покушајте да пронађете нешто што ће вам користити.

Обратите више пажње на радосне ствари које се дешавају около. Када гледате вести, приметите колико људи добро раде. Будите заинтересовани за оно што се дешава са вашим вољенима.

Јасна енергија код куће

Користите жалфију, пало санто, звоно или арома спреј. Шетња по кући. Осетите вибрације енергије. Зауставите се на неколико тренутака у близини мјеста гдје проводите највише времена: стол, кревет итд.

Такође се задржавају у ретко коришћеним местима, у угловима просторије, у близини ормара, итд. Желим да љубав и мир дођу у ваш дом.

Водите здрав начин живота

Због тога ћете се осећати више утемељено и енергично, снажно и смирено. Пре одласка у кревет и спавање 7-8 сати, тако да је тело потпуно обновљено.

Вежбајте јогу, упознајте пријатеље и рођаке. Добијате корисно искуство са сваког састанка са људима и са свиме што вам се дешава. Тако да прикупљате више позитивне енергије.

Провести вријеме у природи

Она има невероватну способност да прочисти вашу енергију. Због тога су многи људи након дугих шетњи мирнији и концентрисани. Проведите више времена на отвореном у парку, у шуми.

Ако то није могуће урадити свакодневно, окружите се биљкама код куће. То ће вам помоћи да кроз тешке ситуације будете сигурни и уравнотежите своју енергију.

Опрости себи

Урадите то ако и даље имате осећај кривице за оно што је урађено у прошлости. Ослободите ову ситуацију, урадили сте све што сте могли и већ сте научили све лекције. Следеће што морате научити је да опростите себи.

Анализирајте искуство и како сте се промијенили на боље након онога што се догодило. Прихватите себе и љубав, јер без овог случаја не бисте постали оно што јесте. Опростите себи и одвежите чворове који су вас повезали са овом причом.

Фото: јессицададиомофф / инстаграм.цом ламисе / инстаграм.цом наталиасиога / инстаграм.цом сарахтицха / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...