Метход

Технике анти-анксиозности које функционишу

Pin
Send
Share
Send
Send


Најефикасније врсте физичке активности за анксиозност.

Физичке вежбе не само да спречавају болести, повећавају дуговечност и побољшавају памћење, већ и веома ефикасно побољшавају ментално здравље. Представљамо најбоље врсте физичке активности против анксиозности:

  1. Таи цхи. Једна од најмекших пракси. Можда, у самом тренутку панике, таи цхи можда није најбоља помоћ, али његова редовна пракса побољшава повезаност тело-ум.
  2. Иога Мало је вероватно да ће то никога изненадити, али редовна пракса јоге је одличан начин за сузбијање анксиозности. Комбинација покрета, дисања и свесности је одличан рецепт за мир. Међутим, јога такође захтева редовну праксу да би била ефикасна у тренуцима стреса. А ако је практикујете у време када је ум превише узнемирен, биће тешко да се концентришете на позе.
  3. Трбушни плес Неочекивано? Међутим, ово је заиста сјајан начин да се носите са анксиозношћу: овај плес пружа практичарима приступ женској интуицији и стимулише вагус кранијални нерв - који помаже код повећане анксиозности и депресије.
  4. Кицкбокинг. Да ли волите да извадите сав стрес на торби за пробијање на крају тешког дана? Одличан јер савршено смањује стрес. Професионалци у овом спорту сматрају да је то један од главних разлога зашто људи то раде.
  5. Пилатес Пилатес јача центар тела (мишиће коре) и побољшава држање - а то, заузврат, чини чуда са самопоштовањем, побољшавајући га. То, из очигледних разлога, смањује анксиозност.
  6. Зумба Комбинација оптимистичне музике, осећаја заједништва и аеробних вежби је сјајан начин да се опоравите, чак и након напорног дана.
Фото: тхебарефоотконтисса / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send