Метход

Како ће вам јога помоћи да постигнете новогодишње циљеве

Pin
Send
Share
Send
Send


Погледајте праксу да подржите своје намере са акцијом.

Једна од најпопуларнијих жеља коју људи доносе на дочек Нове године је да престану пушити, пију алкохол или дроге.

Рад на асанама и пранаиами ће помоћи да се ослободимо ових порока: комбинација физичких вежби са радом на емоционалном и менталном стању је моћно средство за борбу против зависности. Неки техничари могу смањити жудњу за лошим навикама и избјећи појаву рецидива - на примјер, алтернативно дисање, које захваћа обје стране мозга и тренутно смирује ум.

Ако је листа Ваших новогодишњих жеља ставка "изгубити тежину", асане ће бити одличан додатак вашим тренинзима и исхрани, а неке врсте јоге саме указују на такав терет да могу постати ваша главна физичка активност. Само не заборавите да смо сви рођени са одређеним бројем масних ћелија, и једноставно их је немогуће ријешити - можемо само смањити њихов волумен и ојачати или повећати неке мишиће.

Јога утиче на апсолутно све аспекте физичке активности - на пример, Виниаса може бити добра кардиоваскуларна опција, а Асхтанга или Хатха - тренинг снаге са сопственом тежином. Поред тога, за разлику од других спортова, можете да прилагодите часове јоге својим потребама и циљевима, јер се они свакодневно мењају.

Још један важан фактор у корист јоге је вријеме: можете вјежбати чак иу интервалу између доставе извјештаја или пословних састанака.

Трећа најпопуларнија новогодишња одлука је да се почне штедјети и интелигентније управљати новцем. Часови јоге не захтевају озбиљне трошкове: цена ваше одеће не утиче на перформансе асана, а недостатак обуће доноси додатне погодности, приморавајући вас да користите своје прсте док држите позе.

Фото: тринскииога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send