Метход

Како да нађем пуну жену

Pin
Send
Share
Send
Send


Испуњен - значи повезан са својим унутрашњим извором енергије, спреман да га подели, инспирише и створи.

Испуњен - значи повезан са својим унутрашњим извором енергије, спреман да га подели, инспирише и створи. Таква жена није само сан свих мушкараца, већ и прави дар свакој особи с којом се сусреће и говори. Чак и ако сама не зна за то.

Његове очи сијају

Комуникација са унутрашњим извором се првенствено рефлектује у очима: оне постају блиставе, рефлектују светлост. Да не би изгубили ово стање, важно је да "обришете" очи како би засјале уз присуство овде и сада.

Женске очи почињу да сијају када су јој хормони у реду. Понекад се то догоди само по себи, на пример, ако се жена заљуби. А понекад се морате ријешити унутарњих узрока (најчешће психолошких) који узрокују неуспјех ендокриног система.

Глас јој звучи јасно и гласно.

За интуитивну особу, глас може рећи много више од ријечи и дјела - зато што се у гласу очитује ниво духовног развоја, емоција и стања свијести у којима људи живе.

Ако се жена пробуди у свом животу, ако је испуњена енергијом, њен глас звучи као звук потока. Изражен и истовремено не прегласан, јасан и музикалан.

Рамена су јој исправљена

Енергија која циркулише у изобиљу у телу не спушта се, држећи држање равно. Недостатак енергије, напротив, приморава човјека да заузме најзавршенију позицију: стиснута рамена, прекрижене ноге и руке дају начин штедње ресурса и стање заштите од вањског свијета.

Можете користити повратне информације - и повећати ниво енергије тако што ћете исправити рамена и учинити што је могуће више леђима. Да бисте то урадили, важно је да лагано притиснете браду на врат.

Да бисте искусили ово стање, можете да користите једну од метода које смо описали: Пхото: //ввв.инстаграм.цом/дестинатионцхасер/

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send