Метход

Месец: време је да се формира намера

Како направити жеље да се остваре у блиској будућности.

Нев Моон (7.11-8.11) - најбоље време за планирање и визуелизацију. Да бисте што ефикасније прошли следећи мјесец, покушајте да размислите и замислите у наредних неколико сати оно што бисте жељели постићи у наредних 28 дана. И ових неколико корака ће вам помоћи да што боље реализујете своје планове.

  1. Туне ин. Није потребно формирати жеље за нови мјесец, већ се вратио с посла. Узмите топли туш, седите у осамљеној удобној атмосфери, узмите парче папира и оловку. Пре него што запишете први параграф, ослободите свој ум медитацијом или неком врстом пранајаме. Идеал - Нади Сходхана Пранаиама.
  2. Напишите сваку ставку, са детаљним описом жељеног резултата.. Пишите у садашњем времену или као да сте га већ имплементирали. На пример, не "купити карту за воз", већ "купљена карта за воз". На крају лунарног месеца испред ових ставки ћеш означити.

  3. Визуализуј. Сваки пут, пријављујући нови задатак, замислите како ћете се осећати када се заврши. Покушајте да замислите најсјајније емоције и последице.
  4. Напишите не само оно што желите, већ и оно што требате учинити. Раздвојите "лунарни месечни лист" у 4 дела: породица (дом), каријера (бизнис), саморазвој (тренинг, физичка активност, начин живота), хоби (задовољство)
  5. Не журите да кренете. Чим завршите са писањем последње ставке, не журите да говорите о својим амбициозним плановима. Посебно пре него што сте направили први корак. И први корак је најбоље предузети другог или трећег лунарног дана.
  6. Не ограничавајте могућности имплементације. Није потребно навести тачне датуме и методе извршења замишљеног: план, обојен на сат, врло често постаје узрок "излаза из потока". Само поправите намеру и будите стрпљиви: пустите руку Универзума да ради за вас.
Фото: истоцк.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...