Метход

5 новогодишњих намера учитеља јоге

Pin
Send
Share
Send
Send


Потребне су вам идеје за постављање Нове године? Учитељи медитације представљају пет најбољих.

Потребне су вам идеје за постављање Нове године? Учитељи медитације представљају пет најбољих.

Отворите своје срце

Један од дарова медитације је да има способност да отвори срца. И премда то значи да ваше срце може почети да боли и више сломи када су времена тешка, такође ћете имати способност да будете нежнији, емпатичнији и саосећајни.

И то, према учитељици медитације, Траци Цоцхран, има моћ да нас више повеже једни с другима и на крају доводи до дубље везе са читавим човјечанством.

Престани да причаш лоше о себи

Негативне изјаве о себи (овај проклети домаћи критичар) су исцрпљујуће. Марк Цолеман, аутор књиге "Маке Иоур Овн Рецонциле витх Иоур Минд", дијели на неколико начина с којима се можемо ослободити тог критичара заувијек.

Помност, љубазна милост и пракса показивања саосећања - као и здравог смисла за хумор - могу помоћи да се открију негативне приче које сами себи кажемо и да се види читава слика, каже он.

Пауза и слушање.

Могуће је стајати мирно када све пропадне. Јерри Цолонна, тренер, каже да нам медитација помаже да добијемо важну способност да застанемо и схватимо шта се дешава када се ситуација загреје до крајњих граница како би одговорили пажљивије. Такође можемо боље да слушамо друге тачно када можемо да застанемо, каже он.

Подсетите се да се "срећно заувек" дешава само у бајкама.

Има смисла прихватити чињеницу да можемо живјети “дуго и неуредно”. Ваилон Левис, оснивач часописа Елепхант, подсјећа нас да су особни односи сложени. Он верује да нам требају алати као што је бескрајно опраштање, јер сви односи изазивају и најбоље од нас. Он сматра да нам та сложеност и нерегуларност даје могућност да се пробудимо и растемо.

Изаберите приватност - и учините је приоритетом.

Кореограф Алонзо Кинг је рекао да нам материјалне ствари не доносе срећу. Потрага за спољашњости се не може упоредити са способношћу опуштања и смиривања довољно да се у овој тишини види ко сте ви.

Време проведено у самоћи када култивишете свој однос са собом је кључ за откривање снаге и унутрашњег мира.

Фото: лифе_оф_фее / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send