Метход

Ритуали почетком године

Pin
Send
Share
Send
Send


Неколико идеја које могу бити корисне.

Прве дане нове године су сјајно време да погледате у себе, размишљате о свом животу, слушате глас интуиције и успостављате нову намеру. И ево неких идеја које могу бити корисне:

  1. Потражите одговоре на питања која сте поставили 2018. године. Шта вам је било тешко - и које су могућности да разјасните ситуацију? Можда су то биле финансијске потешкоће, тешкоће у односима, здравствени проблеми или унутрашња неслагања.
  2. Повежите се са својом интуицијом. Замолите своју интуицију да вас води кроз живот у новој години. Шта год радите током дана - обављате кућне послове, забављате се, идете у посету - покушајте да слушате себе. Ускоро ће то постати навика. Сви смо ми душе у људском облику, и ако се с времена на време зауставите и препознамо овај фвкт, то може бити одличан начин да се отворите и чујете вашу интуицију.

  3. Гуесс. Почетак године је сјајно вријеме за различите врсте прорицања. Можда је Божићно прорицање, гатање на рунама, на тарот картама, на Књизи Промена ("И-Цхинг") ... узмите алат који вам је приступачнији или најближи. Ово је сјајно доба године да добијете ову врсту водича.
Фото: иога_ки / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send