Метход

Писмо Дурги: како се спасити од негативности

Дурга је богиња која претвара таму у светло. Тражите њену заштиту кроз ову праксу.

Урадите ову праксу ако вам је потребна снажна заштитна енергија. Требаће вам оловка, папир и место где вас нико неће ометати.

  1. Седите на мирном месту са равним леђима. Удахните и издахните. Схватите Дурга Схакти као трепераво присуство око себе. Можете је визуализирати како сједи на свом лаву (иако је понекад на коњу и на тигру - бирајте животињу која вам је ближе!). Видите њене дивне снажне руке које држе оружје: лук, мач, трозубац, диск, штап. И такође лотос који носи са собом.
  2. Поздравите је. Питајте: „Која је сада највећа препрека коју имам? Шта ми је потребно да посветим више пажње? "Или затражите упутства када доносите одлуку - или присилите да браните нешто што мислите да је исправно. Затворите очи и поставите ово питање својим срцем."
  3. Почните писати. Нека речи дођу природно, не измишљају их. Наставите да пишете док не добијете осећај да нема више шта да кажете. Прочитајте оно што сте написали.
  4. Понудите ове препреке Дурги ријечима: "Све ово нудим Дурга Схакти, и тражим од ваше милости да разријеши све препреке, вањске и унутарње." Сада, док удишете, осетите да удишете енергију богиње. И док издахнете, осетите како пролази кроз цело тело и улази у свет. Обратите пажњу на то како се осећате када допустите себи да будете испуњени енергијом Дурге.
Фото: даниелле_радулски / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...