Метход

Навике које те чине мршавијима

Pin
Send
Share
Send
Send


Акције које служе нашем телу, доприносећи хармонији и здрављу.

Нико није отказао физичку активност и свесни однос према исхрани, али шта нас спречава да стекнемо навике које ће служити нашем телу, чинећи га лепшим и здравијим?

Уведите сваку навику стрпљиво, не покушавајте да све укључите у свој распоред одједном, како не бисте изазвали прекомерну отпорност. Оптимално време за повезивање сваке наредне вештине је 7-10 дана. И не бацајте претходну!

Пијте топлу воду на празан стомак

Да, да, већ смо о томе писали хиљаду пута, али шта ако то још не радите? Веома је једноставан и невероватно користан.

Додајте пола кашике меда и кришку лимуна у воду. Или додајте процес суптилног значења, пишући на боцу из које пијете ријечи "љепота, хармонија, исцјељење".

Иди у кревет на време

Ништа не доприноси лепоти, младости и здравом метаболизму, као и правовременом спавању - између 22.00 и 5.00 ујутро. Нека ваши механичари раде неки посао на вашем возилу и немојте се довољно наспавати. То доводи не само до повећања тежине, већ и до много озбиљнијих последица, као што су дијабетес или панкреатитис.

Удахни стомак

Ова навика је корисна не само за фигуру, већ и за вашу психу. Ви сте центрирани и утемељени, а истовремено лакше пролазите кроз стресне ситуације.

Користећи дијафрагму током дисања, масирате унутрашње органе и истовремено се решавате анксиозности и анксиозности.

Једите у исто време.

Ако наш ум пати од монотоније, онда је тело одушевљено њиме! Чувајте га и направите јасан распоред оброка.

После извесног времена, тело учи да додељује потребне ензиме у право време - и процес варења ће бити много хармоничнији.

Једите полако

То ће вам омогућити да једете мање и боље ћете сварити, али и спасити вас од специфичних бора. Не жалите га, али не заборавите да га наградите добром масажом или топлом купком.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/цамилламиља/

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send