Метход

Говорне навике које блокирају просперитет

Pin
Send
Share
Send
Send


Просперитет је способност да радите оно што желите, онда када желите.

Просперитет није количина новца (или боље речено, не само она), већ прије свега могућност да радите оно што желите, када желите. То је стање протока у којем сте увијек у право вријеме на правом мјесту.

Моћ којом стварамо овај ток је, пре свега, моћ комуникације. Способност да изградимо хармоничне односе са људима и да исправно изградимо свој говор - то је 100% кључ успеха у било којој области.

Али ако не поштујете своју реч и не следите оно што кажете - биће вам веома тешко да привучете праве људе и прилике за себе. Зато покушајте да се отарасите бар ове 3 навике.

Говориш лоше о себи

Прво, одустаните од навике да се грдите. Ослободите се свих увјерења која вас терају да започнете фразу ријечима: "Не могу", "Нисам спреман". Престаните говорити о себи, као да вас карактеризира нека ограничена имовина.

На пример: "Ја сам спор. Не знам како да се концентришем. Немам саслушање. Не знам ...". Довољно да постоји, као што си некад био. Ваш потенцијал је неограничен. Усредсредите се на то и дјелујте из њега.

Говориш лоше о другима

Ако осудите некога иза ваших леђа, знајте: негдје већ кажу нешто о вама. Уместо тога, боље се похвалите некоме у његовом одсуству - али само то урадите искрено.

Друга "магична" особина говора је да сте стекли позитивне особине особе коју хвалите. Дакле, двоструко је добро говорити о светима и узвишеним личностима.

Да лажем

Стари пословни закони више не функционишу. Људи осјећају садашњост и осјећају се лажнима. Покушајте рећи истину, чак и ако вам објективно није исплативо. Истински људи се аутоматски поуздају.

Као што је речено у јога сутри Патањалија: "Истинском човјеку који не тражи другог, сви вјерују и дијеле с њим највредније."

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/иололетстравелтхеворлд/

Погледајте видео: (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send