Метход

Тантричка пракса која доноси живот у односе

Pin
Send
Share
Send
Send


Ова техника загрева односе и помаже да поново искусите страст према свом партнеру.

Сјетите се када сте први пут ухватили поглед вашег љубавника у соби испуњеној људима - био је толико испуњен страшћу и жељом да се ви знали смијешно у одговору и одвратили поглед, или можда чак и поцрвењели. У том тренутку сте били веома узбуђени и питали сте се шта ће пратити овај поглед, а ваше је срце буквално искочило из ваших груди.

После неколико година заједно, ови осећаји, по правилу, не остају траг - ми смо апсорбовани радом и дневном рутином, и проводимо много више времена гледајући у екран телефона него у очи вољене особе. Ако је овај проблем утицао на вас, пракса контакта са очима вам може помоћи - на крају крајева, очи се не називају огледалом душе.

У почетку, ова једноставна пракса може изгледати веома чудно, па чак и неке успомене на игру детета гледају другима. Међутим, велика већина оних који су то искусили потврђује да дугорочни свјесни контакт очима с другом особом помаже да се још једном осјећате са својим најмилијима - поготово ако вјежбате у природи и уживате у свјежем зраку и позитивним емоцијама.

Прво, одлучите о својим намерама: шта желите да постигнете или вратите? Интимност, страст, удобност? Усредсредите се на овај циљ, седите или стојите насупрот једни другима и затворите очи да бисте смирили своје мисли, удишите околне мирисе. Онај који први отвори очи мора мирно чекати док други учесник у пракси не учини исто.

Погледај у очи своје вољене особе. Ако почнете да се кикотате, или обратно, желите да плачете - не брините о томе: љубав је истовремено смешна и застрашујућа. Гледајте пажљиво. Обратите пажњу на све промене - изненађујуће је да можемо да проведемо толико времена у близини, али не примећујемо шта се дешава са том особом. Пронађите нове фине боре, погледајте израз лица, прочитајте емоције. Чак и 30 секунди сталног контакта са очима ће бити довољно да започнете, али треба да тежите 5 минута или више тако да ова пракса има заиста снажан ефекат на вашу везу.

Вежбајте редовно, држите се у сталној комуникацији - нарочито када сте у стресним ситуацијама - и ни у ком случају не враћајте се директно на екран телефона чим скинете очи са очију вољене особе. И не заборавите да захвалите свом партнеру за вашу храброст: остати дословно лицем у лице - задатак који захтева изузетну снагу ума.

Пхото: би унспласх.цом

Погледајте видео: (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send