Метход

Пролећна еквиноција и пун месец: не пропустите прилику

Вечерас се отвара портал - време када можете направити велики скок у свом животу.

Ове године живимо у ријеткој комбинацији: прољетни еквиноциј и пуни мјесец падају на један дан. Ово је јединствено вријеме за моћ - и права прилика да се искористе његова ограничења.

Како користити ово вријеме за добробит себе? Нудимо 4 опције за ефективно живљење овог тренутка.

Визуализуј

Пролеће је време за сијање. Замислите стварност у којој имате све што сада желите. Замислите ову слику тако живо и детаљно - као што можете.

Сада се усредсредите на сензације које имате због ове визуализације - и ставите их у стомак, до нивоа чакре у пупку, вибрирајте и исијавајте ово стање - и према закону сличности, све потребне декорације ће вас привући.

Напишите своју будућност

Сада узмите оловку и детаљно опишите како видите себе овог лета. Како се осећаш, како изгледаш? Који вам се догађаји и путовања догађају? Напишите детаљно, у садашњем или прошлом времену.

Ако знате шта желите, можете ићи даље - и написати свој живот за наредну годину. Најнапреднији јогији могу представити наредних пет година.

Медитате

Ако не знате тачно шта желите - или ако сумњате у то - боље је обавити медитацију прије визуализације и писања. Можете користити било коју доступну технику медитације, на пример, ову.

У случају да сте дефинитивно одлучили о својим жељама, препоручујемо да користите медитацију са Гаиатри мантром или било коју молитву коју волите. Проведите са њима најмање 11 минута.

Посетите општу класу

Снага групне енергије експоненцијално расте са бројем учесника. Еквинокс, дан пре њега и прекосутра - најпродуктивније време за групни рад.

Идите на час са омиљеним учитељем или организујте свој час окупљајући пријатеље и колеге. Најефикаснија пракса у овом тренутку су препород (техника дисања прочишћавања подсвесног ума), јапа (пјевајуће мантре) и разне технике “ракете жеља”.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/воиагефок_/

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...