Метход

Јога у природи: смањите напетост

Идеја како провести викенд са бенефицијама.

26. и 27. мај на територији музеја-резервата Коломенскоие у Москви Одржаће се десети фитнес фестивал "Реебок. Постани мушкарац". Учесници ће уживати у тимском тестирању, дводневном иога маратону, многим мајсторским течајевима и предавањима професионалаца у фитнесс индустрији, плесним радионицама са познатим кореографима и још много тога.
За два дана, најбољи наставници из Индије, Канаде и Русије ће водити часове у неколико области: хатха иога, урбана иога, фитнесс цонтемпрорари иога, јивамукти иога и други. Сјајна прилика за учење нових асана и упознавање са изузетним практичарима. Програм је осмишљен тако да буде занимљив и искусан, те почетнички јогији. На сајту ћете се састати са учитељима као што су: Лавренце Јаи, Татиана Илларионова, Рави Кумар, Дариа Цхудакова, Катиа Рубанова, Маким Тсугуи и други.
Поред тога, у оквиру фестивала, по први пут у Русији, биће представљени нови програми Лес Миллс Барре и Лес Миллс Тоне. Барре је модеран аналог класичног балетског тренинга, а Тоне је погодан за оне који желе да добију најбољу комбинацију снаге и кардио.
Све госте чекају разноврсне активности на централној платформи: мајсторске радионице са познатим борцима за љубитеље Цомбата и ММА, тренинзи у плесовима, женски бокс, истезање, као и кутак лепоте.
Субота увече ће завршити великим концертом уз учешће талентованих хип-хоп извођача.
Можете се пријавити за фестивал на станцхеловеком.рф. А на промо коду СЦ10ФИ-0иКСБу0Кск, до 14. маја, добијате 10% попуста.

Погледајте видео: (Новембар 2019).

Загрузка...