Питање стручњаку

Шта је корисно за "Суксхма-виаиама за лице"?

Pin
Send
Share
Send
Send


Како побољшати стање коже, звук гласа и стање вида и слуха једном праксом?

Реч "суксхма" на санскрту значи "мала", "виаиама" - пракса. Суксхма-виаиаму се може изводити не само за лице, већ и за цело тело. То је систем физичких и дисајних вежби које омогућавају укључивање малих мишића, које практично не користимо у свакодневном животу.

На пример, ми изводимо ограничен скуп покрета са доњом вилицом - у суштини, то је кретање горе и доле. Очи такође нису веома покретне, чешће их користимо да се концентришемо на објекат и да их не активирамо.

Током суксхма-виаиаме, ми изводимо покрете који су необични за лице, због чега се развију мишићи, активирају нервни систем и ћелијско дисање.

Редовна пракса суксхма-виаиам за лице је корисна из више разлога. Захваљујући томе, стање коже се побољшава - набори се изглађују и кожа изгледа више тонирана. Гласне жице су ојачане, због чега глас постаје више резонантан и повећава се јасноћа говора. Вид, слух и мирис су такође стимулисани, јер су очи, уши и нос укључени у вежбање.

Суксхма-виаиама, за разлику од других пракси за лице, није усмерена само на мишићни рад - помаже смиривању ума и постизању осећаја лакоће.

Помоћу специјалних техника дисања и бандхс током лекције успостављамо проток пране у подручју лица, а то утиче на рад ума.

Укратко, корисно је за свакога, без изузетка, који жели природно стегнути контуру лица, изгледати младо и свјеже, као и овладати овом древном праксом индијског Сиддхаса за развој осјетила и контролу над емоцијама.

Пхото: //ввв.инстаграм.цом/поле.иоги/

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send