Питање стручњаку

Нумерологија рођена 2000. године

Pin
Send
Share
Send
Send


Први људи новог миленијума: који су им дарови и изазови?

Људи који су рођени 2000. године први су људи новог миленијума. Отварају нову хиљаду година, нову стотину, нову десет и нову серију простих бројева. Који је њихов дар?

С једне стране, може нам се чинити да нема поклона, јер видимо два нула у последњим цифрама године. С друге стране, они имају све поклоне, који укључују пут од 1 до 9. Када број 1 нађе пут кроз пут до 9, он затвара круг (0), постаје интегритет.

Нула доноси две могућности - да ојача било који квалитет, донесе увид и просветљење, или нулу, да изазове одсуство било ког квалитета. Људима рођенима 2000. године потребна је храброст да манифестују своје постојање кроз многе могуће опције.

Они ће морати да науче да поштују многе манифестације целине; Схватите да смо оно што јесмо, захваљујући интеракцији и равнотежи наших различитих димензија Шума је велика, захваљујући својим семенама, међутим, ниједно семе не може да прогласи своју супериорност над шумом. Не признајући ту истину, људи рођени 2000. године тешко ће постићи било шта.

Склоност екстремима, манифестација опсесије или фанатизма, или претерана стезања, суздржаност - то је оно што ће се морати суочити у свакодневном животу. Корисно је обратити пажњу на процесе завршетка; и будите храбри у овим процесима.

Важно је размишљати о сваком тренутку као о нечему што је постигнуто у себи, гдје је коначни резултат почетак нечег новог.


Татиана Аверина, водећи консултант Школе за примењену нумерологију Карам Крииа у Русији. # карамкрииаруПхото: //ввв.инстаграм.цом/еатфловливе/

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send