Иога тхерапи

10-минутни пакет за смањење стреса

6 једноставних поза које ће вам помоћи да се квалитативно опустите.

Пратите овај кратки сет како бисте смањили стрес. Дишите полако и дубоко. Држите сваку позицију онолико дуго колико је потребно да се осећате мирно и опуштено.

Трбух притиснут на кукове

Ако је потребно, савијте ноге на коленима. Повуците лицем надоле до ногу како бисте истегнули врат. Протегните се дуж кичме иза круне. Држите леђа равно.

Ноге су нешто шире од ширине рамена.

Руке под ногама, дланови окренути. Гурните руке са ногу, повлачећи дуж кичме иза круне. Гледам у под. Покушајте да потпуно исправите леђа. Устани на чарапе.

Ноге су остале исте ширине.

Савијте кољена и испружите руке напред - назад равно, руке и леђа у истој равни. Устани на чарапе. Држите леђа, не заокружујте се и покушајте да исправите колена. Постепено истегните потколеницу.

Прекрижите ноге

Десна нога на врху. Циљајте да ставите горње колено изнад дна. Раздвојите руке у страну, закљуцајте иза његових леђа. Десном руком на врху зграбите дно лево. Промените крст руке, онда ноге.

Граб хандс стоп

Једна рука хвата стопало одострага, а друга - спреда. Повлачењем круне, окрећите рамени појас у правцу руке која иде иза леђа. Извршите повољно увијање са равном вертикалом назад.

Не повлачите се чврсто иза ваших руку, требали бисте бити удобни у положају. Онда се окрени на другу страну. Поновите увијање, мењајући укрштене ноге.

Лезите на леђа

Развијте ноге нешто шире од ширине рамена. Ставите руке дуж тела са длановима према горе. Мало се удаљите од торза. Ноге се такође не шире.

Фото: киноиога / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Јануар 2020).

Загрузка...