Иога тхерапи

Техника Кундалини јоге за имунитет

Pin
Send
Share
Send
Send


"Дах 10" даје слободу од болести, активира лимфни и имуни систем.

Представљамо вам кратке и ефективне техничаре из водећих наставника првог онлине фестивала Кундалини Иоге, “Моћ присутности”, који ће се одржати од 1. до 3. децембра у вашем дому. Праксу дијели Амритнам Каур (САД), који је свој пут посветио подучавању жена о њиховом здрављу, укључујући превенцију рака дојке.

"Дах 10" даје слободу од болести, активира лимфни и имуни систем.

  1. Седите у једноставном ставу или на столици са равном кичмом.
  2. Лактови савијени бочно, дланови испред срчаног центра на удаљености од 10 цм један од другог. Почните оштро да подижете руке у страну и оштро их спојите, као да желите да пљеснете рукама, али зауставите руке на истој удаљености испред себе, без додиривања.
  3. Крећите се полако и ритмично и концентришите се на енергију између ваших руку.
  4. Дисање - 5 удисаја кроз нос и 5 удисаја кроз уста. За свако кретање руку у центру, један дах или један дах
  5. Наставите 3-11 минута
  6. На крају - удишите, задржите дах и притисните руке на лице 20 секунди, издахните. Удахните, задржите дах и притисните руке на срце 20 секунди, издахните. Удахните, задржите дах и држите руке на пупку 20 секунди, издахните и опустите се.
О учитељу:

Амрит Нам Каур вежба и подучава јогу и медитацију од 1969. Ослањајући се на изјаву да је унца превенције вриједна пола килограма третмана, она нуди програм Фондације МаммАливе за здраву јогу како би се женама пружила прилика да науче сигурне и једноставне кораке који ће имати користи не само за њихово здравље и здравље њихових породица, већ све наше планете Земље и будуће генерације. Програм се заснива на натуропатском приступу, комбинованом са праксом Кундалини јоге и медитације. Један од 12 модула Програма здраве дојке је заснован на томе како активирати лимфни систем да ефикасно елиминише токсине из тела. Вежбање је једна од најкориснијих ствари које можемо да урадимо да спречимо рак дојке. Једна од најкориснијих и најзначајнијих пракси које можемо да урадимо за наше здравље је да користите свјесно дисање!

Придружите се онлине предавањима Амритнам Каур на првом Кундалини Иога онлине фестивалу ПРЕСЕНЦЕ ПОВЕР од 1. до 3. децембра. Детаљан програм фестивала и услови за учешће на сајту.

Фото: иогапсицхологи / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send