Људи

Исцели свој живот: 20 савета од Лоуисе Хеј да помогнеш да верујеш у себе

Pin
Send
Share
Send
Send


Цитати из књиге „Исцели свој живот“ Лоуисе Хаи мењају начин размишљања и помажу пронаћи хармонију.

Лоуисе Хаи је напустила овај свет 30. августа у 91. години живота. Она се опоравила од рака без дроге и операције и помогла хиљадама људи да поврате здравље, срећу и промену живота.

Лоуисе Хаи је талентовани психолог, један од оснивача техника самопомоћи кроз позитивно размишљање и позитивне ставове, аутор више од 30 књига о психологији. Једна од њених најпродаванијих књига "Можете излијечити свој живот" преведена је на више од 30 свјетских језика и већ је преокренула животе стотина тисућа људи.

Цитати из књиге "Исцели свој живот", која мења начин на који размишљате и помажете људима да поново верују у себе и промене своје животе.

1. Људи који су нам нанели патњу били су застрашени као и ви сада.
2. Ми формирамо своја веровања у детињству, а онда се крећемо кроз живот, рекреирајући ситуације које би одговарале нашим уверењима.
3. Прошлост је заувек нестала. То је чињеница, и нема шта да се уради. Међутим, можете променити наше мисли о прошлости. Како је, међутим, глупо казнити себе у овом тренутку само зато што вас је неко давно увриједио.
4. Морамо направити избор за себе: ослободити и опростити свакоме без изузетка, посебно себе. Претпоставимо да не знамо како да опростимо, али то морамо снажно да желимо.
5. Чим се особа разболи, мора гледати у своје срце кога треба опростити.
6. Оно што мислимо о себи постаје за нас стварност. Свака мисао коју стварамо ствара нашу будућност.
7. Само-одобравање и самоприхваћање је кључ за позитивне промјене у нашим животима.
8. Љубити себе значи славити само постојање ваше личности и бити захвални Богу за дар живота.
9. Све што дате, вратите се.
10. Да бисте променили другу, морате се променити. Морамо да променимо ток наших мисли.
11. Што више држите изјаву, пре ћете се морати ослободити ове изјаве. Опсесије су опасне.
12. Ако нам је нешто у нашем животу лако, онда то нису лекције, то већ знамо.
13. Наше тело нам стално говори. Ако смо само узели времена да слушамо! Свака ћелија тела реагује на сваку нашу мисао и сваку реч.
14. Самокритика је укључивање вашег ега. Толико сте навикли на свој ум да стално понижавате себе и одупирете се променама, да вам је сада тешко да не обратите пажњу на оно што вам говори. Снага мисли: Како наше мисли утичу на здравље
15. Одбаците мисли које вас чине несретнима, радите ствари које вам се свиђају, упознајте људе с којима се добро осјећате.
16. Да бисте постали власник свих дивних ствари, прво морате да верујете да су они могући.
17. Свако, укључујући и мене, у потпуности је одговоран за све догађаје у његовом животу - најбоље и најгоре.
18. Љубав долази када је не очекујемо. Упорно трагање за љубављу никада не доводи до избора погодног партнера, већ само изазива бол и понирање у тугу. Љубав не постоји напољу, она је увијек у нама. Волите и будите вољени.
19. Кривња је безвредан осјећај. Никада никоме не помаже и не може да промени ситуацију. Зато се ослободите из затвора.
20. Свако од нас је прошао кроз губитак, издају, увреде. Знак духовне зрелости и мудрости је способност да се заборави непријатност и опрости својим починиоцима. Оно што је учињено је учињено, то је у прошлости. Заборављајући непријатно, разбијамо ланце који нас везују за прошлост. Док не научимо да опростимо, прошлост нас неће пустити и никада нећемо бити здрави.

Фото: хаифоундатион.орг

Погледајте видео: (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send