Људи

Прва седмица је прошла од почетка пројекта "Нисам лења"

Pin
Send
Share
Send
Send


Придружите се посебном пројекту "Нисам лијен" - будите инспирисани, бавите се спортом и наплатите!

Пријатељи, прва и тако важна недеља за специјални пројекат "Нисам лења". Учесници су били прилично одлучни, јер је за сваку од њих то изазов за себе. А ко жели да се појави слаб, посебно када је јавно обећао да ће се бавити спортом и вежбати 7 недеља?

Али, као што се често дешава, вањске околности су се уплитале у то питање. Наш будући иоги Валери Сапронов претрпио је повреду руку. Нажалост, то јој није омогућило да одмах почне вјежбати, што је морало бити одгођено за тједан дана. Међутим, Валерија је одлучила да не губи вријеме и фокусира се на медитацију, која је такођер врло важна и захтијева вријеме, концентрацију и сталност.

Несреће нису случајне и, изгледа, све иде како треба. Шармантна Валерија не губи осигурач и намјерава започети наставу наредних дана. Због чињенице да ће рука требати одморити, у току вјежбања дјевојка ће се суочити са ограничењима, али то јој неће онемогућити редовно вјежбање, иако не у пуној снази.

Сигурни смо да је ово додатни тест - колико је наша јунакиња одлучујућа и да ли ће напустити ту идеју? Па, зато постаје још интересантније пратити специјални пројекат.

Пријатељи, придружите се пројекту "Нисам лења" - инспиришите се, бавите се спортом и наплатите!

Погледајте видео: (Октобар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send