Људи

Завршен је специјални пројекат "Нисам лијен"

Pin
Send
Share
Send
Send


Након 50 дана дјевојке се могу похвалити таквим резултатима.

Тако се завршио специјални пројекат „Нисам лења“, који су спровели наши пријатељи „Тасте & Цолор“. Експеримент стварности уз учешће две шармантне девојке Валерије Сапронова и Марина Бассова, које желе да се ослободе лењости и стекну корисне навике.

Као што већ знате, Валериа пола месеца је вежбала јогу и медитацију, док се Марина пружала, трчала и припремала за првих десет. Упркос тешкоћама које су се појавиле, девојке су се чврсто држале и наставиле да се боре са свим својим "не желим, а не данас, нема више снага". И у томе су им помогли професионалци у својој области - учитељи јоге и медитације, тренер, психолог и специјалисти за истезање. И после 50 дана, девојке се могу похвалити својим резултатима - пре свега су успеле да победе своју лењост и редовно тренирају, што значи да учешће у специјалном пројекту није било узалуд. Постали су енергичнији, ведрији, срећнији и самопоузданији.

По њиховом властитом примјеру, показали су да је најтеже започети, јер након осјећаја првих позитивних промјена на себи, бит ће вам занимљиво наставити студије и развијати се у одабраном смјеру. Нађите времена и енергије за спортове и практиканте, одбаците лијеност и разне изговоре, уживајте у процесу и властитим побједама!

Хвала свима који су пратили специјални пројекат "Нисам лењ". Редовно вежбајте и запамтите да све зависи од наше жеље.

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send