Људи

Завршен је специјални пројекат "Нисам лијен"

Након 50 дана дјевојке се могу похвалити таквим резултатима.

Тако се завршио специјални пројекат „Нисам лења“, који су спровели наши пријатељи „Тасте & Цолор“. Експеримент стварности уз учешће две шармантне девојке Валерије Сапронова и Марина Бассова, које желе да се ослободе лењости и стекну корисне навике.

Као што већ знате, Валериа пола месеца је вежбала јогу и медитацију, док се Марина пружала, трчала и припремала за првих десет. Упркос тешкоћама које су се појавиле, девојке су се чврсто држале и наставиле да се боре са свим својим "не желим, а не данас, нема више снага". И у томе су им помогли професионалци у својој области - учитељи јоге и медитације, тренер, психолог и специјалисти за истезање. И после 50 дана, девојке се могу похвалити својим резултатима - пре свега су успеле да победе своју лењост и редовно тренирају, што значи да учешће у специјалном пројекту није било узалуд. Постали су енергичнији, ведрији, срећнији и самопоузданији.

По њиховом властитом примјеру, показали су да је најтеже започети, јер након осјећаја првих позитивних промјена на себи, бит ће вам занимљиво наставити студије и развијати се у одабраном смјеру. Нађите времена и енергије за спортове и практиканте, одбаците лијеност и разне изговоре, уживајте у процесу и властитим побједама!

Хвала свима који су пратили специјални пројекат "Нисам лењ". Редовно вежбајте и запамтите да све зависи од наше жеље.

Погледајте видео: (Фебруар 2020).

Загрузка...