Људи

Специјални пројекат "Нисам лијен" се завршава

Учесници специјалног пројекта "Нисам лењ" већ показују импресивне резултате.

Посебан пројекат "Ја нисам лијен", који спроводе наши пријатељи "Тасте & Цолор", креће се ка логичком закључку. А за све који су се тек придружили и не знају шта се дешава у оквиру овог експеримента стварности, подсећамо вас. У складу са условима, две девојке Валерија Сапронова и Марина Басова редовно практикују јогу и џогинг. Сваки од учесника ради на себи са искусним инструкторима и тренерима. Своје успјехе и неуспјехе дијеле на друштвеним мрежама (@рика_сапро и @_марина_басова_), као и на веб страници.

Прошла недеља није била најлакша за Марину и Валерију. И кривицу за оштро отежану повреду Марининог кољена, која јој није дозволила да тренира на уобичајени начин. Док је ишла у бенигни режим и бавила се истезањем, већ већ следеће недеље планира да настави редовне вожње.

Валериа се, с друге стране, преселила из јога студија у кућни тепих гдје је тренирала сигурно. "На почетку моје праксе, почео сам да се сећам како Лена Белаш води праксу, где она почиње, шта следи после и тако даље. И пре него што сам почела, мислила сам да ће ми те мисли одвратити пажњу и не бих се у потпуности уронио у себе. Али, у стварности се испоставило да су ме унутар 10-15 минута након уводне медитације, све узнемирујуће мисли оставиле и моје тело је почело да ради покрете који су му потребни, а ум је у том тренутку био миран и контемплативан, ”каже Валерија.

Тако, полако, учесници специјалног пројекта напредују и крећу се ка својим циљевима, а то је прије свега - редовне вјежбе и вјежбе. Уосталом, најважније је да уживате у процесу и побољшате свој живот. И није важно шта томе доприноси - трчање, пливање, ходање или јога. Главна ствар је резултат.

Погледајте видео: (Децембар 2019).

Загрузка...