Људи

Специјални пројекат "Нисам лијен" се завршава

Pin
Send
Share
Send
Send


Учесници специјалног пројекта "Нисам лењ" већ показују импресивне резултате.

Посебан пројекат "Ја нисам лијен", који спроводе наши пријатељи "Тасте & Цолор", креће се ка логичком закључку. А за све који су се тек придружили и не знају шта се дешава у оквиру овог експеримента стварности, подсећамо вас. У складу са условима, две девојке Валерија Сапронова и Марина Басова редовно практикују јогу и џогинг. Сваки од учесника ради на себи са искусним инструкторима и тренерима. Своје успјехе и неуспјехе дијеле на друштвеним мрежама (@рика_сапро и @_марина_басова_), као и на веб страници.

Прошла недеља није била најлакша за Марину и Валерију. И кривицу за оштро отежану повреду Марининог кољена, која јој није дозволила да тренира на уобичајени начин. Док је ишла у бенигни режим и бавила се истезањем, већ већ следеће недеље планира да настави редовне вожње.

Валериа се, с друге стране, преселила из јога студија у кућни тепих гдје је тренирала сигурно. "На почетку моје праксе, почео сам да се сећам како Лена Белаш води праксу, где она почиње, шта следи после и тако даље. И пре него што сам почела, мислила сам да ће ми те мисли одвратити пажњу и не бих се у потпуности уронио у себе. Али, у стварности се испоставило да су ме унутар 10-15 минута након уводне медитације, све узнемирујуће мисли оставиле и моје тело је почело да ради покрете који су му потребни, а ум је у том тренутку био миран и контемплативан, ”каже Валерија.

Тако, полако, учесници специјалног пројекта напредују и крећу се ка својим циљевима, а то је прије свега - редовне вјежбе и вјежбе. Уосталом, најважније је да уживате у процесу и побољшате свој живот. И није важно шта томе доприноси - трчање, пливање, ходање или јога. Главна ствар је резултат.

Погледајте видео: (Октобар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send