Људи

Кога се претплатити на Инстаграм: Хеиди Виллиамс

Pin
Send
Share
Send
Send


Невероватна прича како се носити са депресијом, речено је у Инстаграму.

Иогини Хеиди Виллиамс има невероватан инспиративни инстаграм. У теорији, њене фотографије носе важну поруку, а не само да показују предивну слику.

Хеиди је почела да вежба јогу након што јој је дијагностицирано неколико менталних поремећаја. Њен новорођени син је 2013. године имао несрећу, након чега је једва преживио. И иако је беба сада у реду, помисао да је њено дете скоро мртво сломило је њено здравље. Сваки пут кад је син плакао, она је пожурила према њему, окрећући догађаје из прошлости у главу. Напетост је била огромна.

Као резултат тога, Хеиди је отишла код доктора, који је идентификовао депресију, нападе панике и посттрауматски стресни поремећаји. Месеци терапије су је постепено обновили, али је фундаментална промена била последица јоге.

"Први пут у 18 месеци, сетио сам се шта значи живети. Схватио сам колико сам био досадан."

Према Хеиди, то је фотографија која јој је помогла да се носи са потешкоћама, и нада се да ће ова метода помоћи и другима. "Када сам почела да постављам своје фотографије на Инстаграму, људи су почели да објављују пријатељске коментаре, рекавши да им то помаже да се носе са потешкоћама. Тако сам осетио подршку и наставио ову врсту терапије."

Инстаграм Хеиди Виллиамс својим претплатницима комуницира да се психолошки поремећаји могу и требају рјешавати.

"Нисте сами и исцељење је близу", каже она.

Фото: хеидивиллиамс89 / инстаграм.цом

Погледајте видео: (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send