Категорија Почетна иога пракса

4 асане, које ће вам помоћи да научите држање руку
Почетна иога пракса

4 асане, које ће вам помоћи да научите држање руку

Држање мишића и руку коре. Ако је стој за руке ваш стари сан, али вам недостају снажни мишићи и способност да одржите равнотежу - вежбајте ове 4 асане. Помоћи ће вам да научите како расподијелити тежину и редовном вјежбом ојачати ваше тијело. Цхатуранга Ребуилд Планк Посе. Зглобови испод зглобова рамена.

Опширније
Почетна иога пракса

10 асана за већу продуктивност

Ако је могуће, извршите овај комплекс када поподневна рецесија енергије почне. Извођењем овог комплекса за само 10 минута, можете осјетити велику промјену у вашем унутарњем стању. Практиканти почињу да говоре на радионицама, вероватно ће имати решења за дуготрајне проблеме, креативност и самопоуздање се повећавају.
Опширније
Почетна иога пракса

10 минута да спасе младост

Флексибилна леђа вам омогућавају да задржите осећај младости, чак иу одраслој доби. Флексибилна леђа вам омогућавају да задржите осећај младости, чак иу одраслој доби. Према томе, предњи завоји, отклони и праменови који подржавају покретљивост доњег дијела леђа требају постати редован дио ваше праксе. У овом редоследу, нагласак је стављен на безбедан улазак у корито и Посе Лука са испруженом ногом - напредном асаном која отвара срце и рамена, а такође и тренира осјећај равнотеже.
Опширније
Почетна иога пракса

11 ефекте Васисхтхасане на ваше тело и ум

Као и код здравствених погодности, повећајте издржљивост и одржите равнотежу. Ментална равнотежа, издржљивост, снага - особине које ћете добити од свакодневне праксе Васисхтхасане. Ако вам је то недостајало, додајте праксу асане свом животу. Енергетски ефекат Чисти десна и лева енергетска тела.
Опширније
Почетна иога пракса

10 асана за добар секс

Овај комплекс ће вам помоћи да се опустите и прилагодите романтичном расположењу. На почетку сваке праксе, уобичајено је формулисати намеру. Ако одлучите да повећате своју сексуалност и отворите се партнеру, урадите следећи сет асана. Посе еагле. Усправите се, савијте колена и угурајте кост.
Опширније
Почетна иога пракса

10-минутни комплекс за весело јутро

Шта вежбати након буђења. Ако осјетите укоченост и напетост мишића након спавања, учините те асане. Вежбајте их да истегну мишиће и напуните се енергијом током целог дана. Супта Матсиендрасана Лиагте на полеђини. Раздвојите руке до нивоа зглобова рамена. Савиј десну ногу и повуци је према себи.
Опширније
Почетна иога пракса

10 асана осећају слободу у врату и доњем делу леђа

Пола сата практиковања јоге после следећег радног дана на компјутеру. Ако је ваш посао на ногама или, напротив, ви још увек седите иза компјутерског екрана, интензивно посматрате монитор - ваша леђа ће вам много рећи "хвала" за овај једноставан комплекс обнове. Бхарадвајасана (држање мудраца Бхарадвадзхи), варијација.
Опширније
Почетна иога пракса

10 асана за миран сан

Ова секвенца ће смирити нервни систем и елиминисати напетост у мишићима. Након напорног радног дана, журимо кући да се одморимо, опоравимо и спавамо. Угасимо светло, идемо у кревет ... и не можемо заспати, или видјети немирне снове. Следећег јутра смо се пробудили још уморнији и уморнији, постепено се претварајући у незадовољне зомбије.
Опширније
Почетна иога пракса

7 асана за унутрашњу лепоту

Зашто нас сјаје изнутра? Опуштање, мир и хармонија. Зашто нас сјаје изнутра? Мир, мир и хармонија. Ове вежбе ће помоћи да се емоције доведу у ред и осећају се одлично. Посебно је корисно извести их у данима пуног мјесеца - када осјећаји постану прејаки и ми их не можемо контролирати.
Опширније
Почетна иога пракса

12 асана за флексибилност кукова

Са овим комплексом асана можете разрадити највише заробљене зглобове кука. Неки људи не осећају нелагоду у зглобовима кука и осећају их само када седе у положају голуба. Други су били мање срећни: стална напетост у подручју карлице и, као резултат, бол у леђима.
Опширније
Почетна иога пракса

10 асана за повећање либида

Ове асане ће побољшати ваш сексуални живот. Стрес скоро убија сексуалну жељу. Ако до краја дана будете празни, неспособни за било какву љубазност према свом вољеном, има смисла практицирати ових 10 асана. Помоћи ће вам да поново покренете систем, ослободите се негативности, уравнотежите хормоне и опустите се.
Опширније
Почетна иога пракса

10 асана за овладавање Бакасаном

Вежбајте ове асане да поуздано изведете кранску позу. Бакасана (поза Зхуравлиа) је једна од омиљених асана Натасхе Ризополус, учитељице Асхтанга Виниаса. "Волим практичну равнотежу, јер они захтевају максималну концентрацију пажње, и то је оно што настојимо постићи практицирањем јоге", каже она.
Опширније
Почетна иога пракса

20 разлога за јогу сваки дан

У ствари, наравно, има их много више. Многи новопридошли ће се управо овим разлозима увјерити да устану и почну вјежбати код куће. У ствари, наравно, има их много више. Многи новопридошли ће се управо овим разлозима увјерити да устану и почну вјежбати код куће. Јога повећава ниво енергије.
Опширније
Почетна иога пракса

11 асана за стрес и самообнављање

Вежбајте за чишћење, обнављање тела и побољшање ендокриног система. Пасивне основе отварају груди, тонизирају органе абдомена, помажу у чишћењу тела, активирају надбубрежне жлезде и пуне енергијом. Обрнути положаји побољшавају функцију ендокриног система. У свим положајима ове секвенце, да бисте добили максимални ефекат, морате остати најмање пет минута.
Опширније
Почетна иога пракса

13 асана за аспен струк, И део

Ове вежбе ће учинити вашу силуету још профињенијом. Танак струк ствара утисак крхкости и женствености и чини да човек жели да заштити и брине о свом власнику. Али не све, чак и врло танке девојке могу се похвалити грациозним линијама. Нудимо 13 асана, које ће истовремено помоћи да се уклони додатни центиметар из трбуха и да се силуета оштри и крхка.
Опширније
Почетна иога пракса

10 основних асана за сваки дан

Учините ове асане што је чешће могуће како би достигли нови ниво у пракси. Дакле, постигли сте подвиг: одлучили сте да ширите тепих код куће и вежбате. Где почети? Које асане изабрати? Нудимо 10 поза које се препоручују да што чешће вјежбају како би се тијело припремило за тежи ниво.
Опширније
Почетна иога пракса

15 минута јоге за краљевски став

6 Пос, поравнајте рамена и поуздано идите својим путем. Ове асане не само да помажу да се поравнају рамена, већ и започну процеси исцељења у телу. Али немојте очекивати тренутне резултате: ако желите дугорочни ефекат, пратите ову секвенцу 3-4 пута недељно. Вриксхасана Стојећи у Тадасану, пребаците тежину на десну ногу, савијте лево.
Опширније
Почетна иога пракса

11 позиција хроничне напетости у леђима

Изведите ове асане са минималним напором и максималном лакоћом. Живимо у свијету пуном тјескобе. Дани пролазе као грозница, и можемо се искључити из сталних брига ноћу. За многе од нас, анксиозност се погоршава чињеницом да смо приморани да већину времена проводимо у неугодном положају, седећи испред рачунара или возећи аутомобил.
Опширније
Почетна иога пракса

11 јога асана које ће вас испунити срећом

Увијек нам недостаје нешто за потпуну срећу и кренули смо у потрагу за успјехом, заборављајући да је права радост у нашем срцу. Самоуслужна пракса има једну неоспорну предност - способност да направите лекцију по властитом нахођењу, мењајући план одељења у зависности од вашег расположења и благостања.
Опширније
Почетна иога пракса

11 вјежбе за ублажавање стреса

Резултат ове секвенце је осећај лакоће у телу и емоционалне равнотеже. Наравно, сада имате много посла, бриге, планове. Морамо пожурити да бисмо стигли на вријеме, и све мора бити учињено данас. Иако апсолутно све данас, чини се, неће радити. Знаш шта: престани да журиш - барем у наредних пола сата.
Опширније
Почетна иога пракса

3 асане за ублажавање нервне напетости

Позиције које помазу ум. Ако сте под стресом, након дугог дана доживите стрес - вежбајте ове 3 асане. Додајте их у вашу вечерњу праксу како бисте постигли опуштање прије спавања. Гарудасана Асана смирује ум, смањује манифестацију емоција, разјашњава ум.
Опширније
Загрузка...