Категорија Метход

8 афирмација за поверење
Метход

8 афирмација за поверење

Ви преносите оно што кажете око себе. Речи имају моћ да величају - и моћ да нас понизавају у нашим очима. Чак и ако сте напредни јоги, ослобођени од утицаја јавног мњења, речи утичу на вас - посебно када сами изјавите нешто о себи. Ако ових 8 фраза постану ваше дневне мантре - за месец дана ћете постати друга особа.

Опширније
Метход

Како остварити најневјероватнији сан

Плус пракса да се развије способност визуелизације. Немојте бркати снове са циљевима. Сан не мора да досегне. На путу ка сну нема потребе да се потрудите. Снови постоје да би се остварили. Ево 6 корака који ће вас приближити испуњењу оствареног сна. И после њих - пракса Кундалини јоге, након чега ум постаје довољно чист да ефикасно сања!
Опширније
Метход

5 навика прелепе жене

Постоје жене које се могу видети издалека - изгледа да изнутра сјаје достојанством и лепотом. Која је њихова тајна? Постоје жене које се могу видети издалека - изгледа да изнутра сјаје достојанством и лепотом. И најчешће нема никакве везе са одећом или шминком. Која је њихова тајна? Чињеница је да када се заиста воле.
Опширније
Метход

5 начина да победите стрес где год и када

Доказана технологија базирана на древном знању и достигнућима модерне науке. Доказана технологија базирана на древном знању и достигнућима модерне науке. Десет дубоких удисаја Технике дисања су вековима коришћене за контролу емоционалног стања. То потврђују студије на Медицинском колеџу Харвард, према којима дубоко контролисано дисање помаже да се ублажи напетост тела и ума.
Опширније
Метход

6 начина за подстицање креативности

Дозволите себи да слободно размишљате. Ако сте заглављени у једној ситуацији или морате смислити идеју и ријешити проблем - обратите пажњу на ових 6 начина. Они ће вам помоћи да се ослободите непотребних мисли и покажете креативност. Шетња Чак и кратка шетња погоднија за креативно размишљање него седење на једном месту.
Опширније
Метход

6 начина за брзо укључивање након празника

Једноставни савјети који ће вас спасити од блуза и рутине, чак и након најфантивнијег одмора у вашем животу. Једноставни савјети који ће вас спасити од блуза и рутине, чак и након најфантивнијег одмора у вашем животу. Чак и ако сте претходно обавестили све колеге, клијенте, пријатеље и бројна познанства да ћете бити одсутни неколико дана, ваши поштански сандучићи ће у сваком случају бити попуњени долазним порукама.
Опширније
Метход

7 разлога за музику

Јога звук одговара свима. Ако је ваша прва реакција: "Немам саслушање", онда имате среће: највероватније сте један од оних сретника који нису победили љубав према музици у специјалној образовној институцији. Тако сада стојите на прагу магичног, предивног света, и нудимо вам 7 разлога да уђете тамо.
Опширније
Метход

7 начина да останете уземљени током празника

Ови савети ће вам помоћи да уживате у празницима без угрожавања вашег здравља. Ови савети ће вам помоћи да останете мирни, сакупљени и пажљиви, и уживајте у празницима без угрожавања вашег физичког и менталног здравља. Уживајте у сваком тренутку, полако гризите комаде бисквита и пазите на своје сензације да знате тачно када стајати.
Опширније
Метход

7 правила говора којима треба слушати

Научите да се изражавате достојанствено и лако. Особа која може да гради комуникацију је увек просперитетна и поштована особа у друштву. Али како научити да изразите своје мисли прелепо и јасно? Предлажемо да почнете са ових 7 корака: Немојте да засладите пилулу. Немојте се плашити да унесете неугодност у разговор, говорећи директно о чињеницама.
Опширније
Метход

То је нешто што жена нема, ако поштује себе

Дозволите себи да будете сами и успети ћете. Нико није рођен ментално јак, али свако има прилику да то постане. Почните одустајати од тих навика и будите сами. Претерана скромност Многе жене се боје да изгледају амбициозно и покажу своја достигнућа. Не чините никоме услугу, укључујући и себе, смањујући свој успјех.
Опширније
Метход

6 митова о Кундалини Иоги

Кундалини јога је пракса о којој круже многе гласине. Шта вјеровати? Кундалини јога је моћна пракса, за коју се често прича. Кажу да испуњава жеље, даје особи натприродне способности, али је истовремено опасна и може вас одвући у секту. Хајде да то схватимо из ове фикције. Мит 1.
Опширније
Метход

5 начина за ослобађање блокиране енергије

Користите време пролећа да се осећате живо и стварно. Ако не осећате радости живота и чини се да се крећете у круг, ових 5 корака ће вам помоћи да изађете из мртвог центра. Организујте се Очистите свој простор од свега што вам не одговара. Почните да чистите свој ормар: храбро се ослободите свега што нисте дуго носили, али "штета је бацити га, нешто као добро".
Опширније
Метход

8 афирмација за поверење

Ви преносите оно што кажете око себе. Речи имају моћ да величају - и моћ да нас понизавају у нашим очима. Чак и ако сте напредни јоги, ослобођени од утицаја јавног мњења, речи утичу на вас - посебно када сами изјавите нешто о себи. Ако ових 8 фраза постану ваше дневне мантре - за месец дана ћете постати друга особа.
Опширније
Метход

Која је разлика између главних типова јоге

Како да се не изгубите у разноврсности иогијских стилова? Неки људи чврсто вјерују у чуда статичних асана, други не могу чекати да буду задужени за божанску енергију, други након предавања уче санскрит како би пронашли откривење у древним текстовима. Иако је број јога центара у Москви далеко мањи него у Нев Иорку или Лондону, проблем избора је већ актуелан.
Опширније
Метход

8 доказаних начина за борбу против несанице

Здрав сан је залог младости, лепоте и високих енергетских нивоа. Недостатак сна не само да озбиљно смањује нашу продуктивност, већ негативно утиче и на наше здравље: експериментишите са различитим начинима превазилажења несанице и потражите оне који су прави за вас. Узмите посебне додатке, зар не можете заспати јер ментално направите листу обавеза за сутра или измислите генијалне фотографије?
Опширније
Метход

9 питања за себе

Ако не разумете где и зашто морате ићи даље. Ако не разумете куда даље, онда је време да дођете до себе. Проведите неколико минута на осамљеном мјесту и одговорите на ова 9 питања. Препоручујемо да одговорите на питања у писаној форми, јер ће вам одговори и даље бити корисни. Напишите све што вам падне на памет, без проласка цензуре или логике преко филтера.
Опширније
Метход

Идем на контакт: плешем као мистични чин

Основа контактне импровизације је плес. Али за разлику од балетне класе, нема кореографа и научених покрета. Контакт импровизација, или "контакт", је посебан стил плеса у којем једноставни, природни покрети, у комбинацији са емоционалним искуствима партнера, претварају уобичајену двосатну лекцију у диван мистични чин.
Опширније
Метход

Које боје сада недостаје у животу?

7 Боје које могу да промене вашу реалност. Да ли је могуће променити нешто у себи уз помоћ боје? Да, јер језик боје је добро познат нашој подсвести. Метод Аура-Сома каже да фиксирањем пажње на цвијеће у свакодневном животу можемо дубље разумјети потребе и стања оних око нас. И такође да промените сопствено благостање.
Опширније
Метход

Како научити изражавати мисли јасно и прецизно.

2 Технике развоја говора и 4 правила комуникације Ако можете изградити складну комуникацију, увијек ћете цвјетати. Добра комуникација је кључ не само вашег успјеха, већ и здравља цијелог друштва. Ако осећате да у овој вештини треба да постанете вешти, онда ће ова два начина и 4 закона које треба да запамтите доћи на спас.
Опширније
Метход

Како добити ужитак од посла?

Шта ако посао доноси разочарање? Након 30 година живота, мото Гретцхен је постао мото "Учините оно што волите, а новац ће доћи". Напустила је посао у канцеларији, покушавајући да зарађује за живот кроз писање. Ово је више у складу са њеним креативним тежњама. Тада су дошли тешки тренутци и наредбе су престале да долазе.
Опширније
Метход

Како рефлексологија регулише проток Ки у каналима

Прво, морате поравнати кичмени стуб. Према кинеској филозофији, Универзум је испуњен струјама Ки енергије, тачније три врсте: небески, земаљски и људски. У аиурведи и јоги, она се зове прана. Са њом учимо да радимо док радимо дисање. Ки се не може видјети, може се само осјетити.
Опширније
Загрузка...