Категорија Метход

Пилатес: повратак у живот у само 10 лекција
Метход

Пилатес: повратак у живот у само 10 лекција

Пилатес - интелектуална гимнастика, која узима у обзир карактеристике сваког тела. Систем вежбања, данас популаран у многим земљама широм света, назван је по свом творцу. Рођен у Немачкој, Јосепх Пилатес је као дете био болесно дете - патио је од астме и рахитиса. У почетку, дјечак, како би избјегао исмијавање и каустичност од вршњака, интензивно се бавио спортом, јогом и бодибуилдингом.

Опширније
Метход

Као што прозори, тако и светле и зидне боје утичу на наше благостање.

У којем простору је добро живјети? Мој дом је моје ментално здравље, а сваки психолог ће потврдити да су наши домови наша личност. Сигмунд Фројд је тврдио да је то материца: одатле смо дошли, желели смо да се вратимо тамо, јер је топло, задовољавајуће и безбедно. Карл Јунг је кућу повезао са пећином, тврдећи да је примарна функција куће заштита од спољног света.
Опширније
Метход

Број судбине: знање које имате од рођења

Талент који ти је толико природан да га ниси ни приметио. Према нумерологији у традицији Кундалини Иоге, број судбине означава ваш посебан дар, који се перципира тако природно да вам се чини да га свако има. То је Знање с којим долазите у овај живот.
Опширније
Метход

Како очистити вашу енергију

6 начина да се боље осјећате Прољеће је право вријеме за чишћење ваше енергије и енергије код куће, на мјесту гдје се најчешће налазите. Ових 6 начина да вам помогнемо да то урадите и помогнете да свет гледате оптимистичније. За чишћење куће Пријатније је и угодније боравити у просторији у којој је све чисто и на свом мјесту.
Опширније
Метход

Како Пилатес може помоћи у практицирању јоге

Ако практикујете ове технике паралелно, можете постићи значајан напредак у оба. Понекад практиковање неког другог спорта или праксе помаже вам да направите пробој у ономе што сте радили раније. Зато предлажемо да пробате Пилатеса ако се осећате заглављено у мртвој тачки, практикујући јогу.
Опширније
Метход

Технике анти-анксиозности које функционишу

Најефикасније врсте физичке активности за анксиозност. Физичке вежбе не само да спречавају болести, повећавају дуговечност и побољшавају памћење, већ и веома ефикасно побољшавају ментално здравље. Представљамо најбоље врсте физичке активности против анксиозности: Таи чи.
Опширније
Метход

Како одржати обећање

Ако желите да се одрекнете лоших навика, будите спремни да обновите цео свој живот. Навике - и корисне и неутралне или штетне - чине велики дио наше свакодневне активности. Стога, ако листа ваших планова за наредну годину укључује ставке као што су „одустајање од шећера“, „престаните пушити“, „престаните да трошите пола радног дана на друштвеним мрежама“, „успоставите дневну рутину“ итд. Означити сваку од њих са ознаком "урађено" у децембру 2019. године.
Опширније
Метход

Број поклона: ваша суперсила у датуму рођења

Ваш урођени таленат с којим можете бити остварени у животу. Према нумерологији у Кундалини Иога традицији, свако од нас има број поклона. То је нешто својство свести које можемо користити као предност или као посебан дар - ако успемо да му верујемо. Израчунава се по последње две цифре године рођења.
Опширније
Метход

Како ће вам јога помоћи да постигнете новогодишње циљеве

Погледајте праксу да подржите своје намере са акцијом. Једна од најпопуларнијих жеља коју људи раде на дочек Нове године је да престану пушити, пију алкохол или дрогу. Рад на асанама и пранаиами ће помоћи да се ослободимо ових порока: комбинација физичких вежби са радом на емоционалном и менталном стању је моћно средство за борбу против зависности.
Опширније
Метход

Како направити неуспјех за вас

6 корака који ће вам помоћи да то прихватите и доведу до успеха. Појава неуспјеха у животу је природни дио тога. Захваљујући њима, долази до ревалоризације вредности, и ми почињемо да гледамо на живот на нов начин. Ових 6 корака ће вам помоћи да прихватите неуспех и постигнете успех. Дубоко удахните, можда овај корак изгледа лако.
Опширније
Метход

10 корака од беса до опраштања

Погледај твој бол у лицу. Већина нас не може лако и - рраз! - пређите од љутње ка опросту. То је процес који почиње чињеницом да се окрећемо у правцу нашег бола. Да опростите некоме и отпустите свој бес, морате прво размислити одакле је тај бол дошао.
Опширније
Метход

Кундалини јога - јога енергетских канала

Шта је кундалини јога и како се она разликује од других области? Кундалини Иога - Иога енерги цханнелс. Према хиндуистичким веровањима, кундалини је изворна духовна енергија стварања која је створила космос. Она је присутна у људском телу у не-пробудјеном, успаваном облику на дну кичме (у муладхара чакри).
Опширније
Метход

Како да нађем пуну жену

Испуњен - значи повезан са својим унутрашњим извором енергије, спреман да га подели, инспирише и створи. Испуњен - значи повезан са својим унутрашњим извором енергије, спреман да га подели, инспирише и створи. Таква жена није само сан свих мушкараца, већ и прави дар свакој особи с којом се сусреће и говори.
Опширније
Метход

5 новогодишњих намера учитеља јоге

Потребне су вам идеје за постављање Нове године? Учитељи медитације представљају пет најбољих. Потребне су вам идеје за постављање Нове године? Учитељи медитације представљају пет најбољих. Отворите своје срце Један од дарова медитације је да има способност да отвори срца. И премда то значи да ваше срце може почети да боли и више сломи када су времена тешка, такође ћете имати способност да будете нежнији, емпатичнији и саосећајни.
Опширније
Метход

Пилатес, иога, барре: шта изабрати?

Можда пробати нову праксу у новој години? Познавање методологије и циљева сваке од ове три врсте физичке активности ће вам помоћи да одредите која је права ствар за вас. Јога Типична класа јоге започиње серијом вјежби дисања и загријавања, а затим наставља са различитим положајима - асанама и завршава се трзајима.
Опширније
Метход

Месец: време је да се формира намера

Како направити жеље да се остваре у блиској будућности. Нев Моон (7.11-8.11) - најбоље време за планирање и визуелизацију. Да бисте што ефикасније прошли следећи мјесец, покушајте да размислите и замислите у наредних неколико сати оно што бисте жељели постићи у наредних 28 дана.
Опширније
Метход

Водич корак по корак за постављање циљева

Пратите ове савете како би ваши снови постали стварност корак по корак. Пратите ове савете како бисте корак по корак учинили своје снове стварним и успешно завршили било који од жељених циљева. Анализирајте своје циљеве, а циљеви које смо сами поставили подељени су у два типа - квантитативни и квалитативни.
Опширније
Метход

Пилатес: повратак у живот у само 10 лекција

Пилатес - интелектуална гимнастика, која узима у обзир карактеристике сваког тела. Систем вежбања, данас популаран у многим земљама широм света, назван је по свом творцу. Рођен у Немачкој, Јосепх Пилатес је као дете био болесно дете - патио је од астме и рахитиса. У почетку, дјечак, како би избјегао исмијавање и каустичност од вршњака, интензивно се бавио спортом, јогом и бодибуилдингом.
Опширније
Метход

Како отворити свој креативни канал

Како ући у стање инспирације и не бој се показати своје таленте. Креативност је важан дио људског искуства, али инспирација нас оставља у најнеповољнијем тренутку. Испоставља се да ће му јога и медитација помоћи да се врати. Веза између јоге и креативности изгледа очигледно, али да ли постоје научни докази иза ове изјаве?
Опширније
Метход

Ритуали почетком године

Неколико идеја које могу бити корисне. Прве дане нове године су сјајно време да погледате у себе, размишљате о свом животу, слушате глас интуиције и успостављате нову намеру. И ево неких идеја које могу бити корисне: Потражите одговоре на питања која вам је постављена 2018. године.
Опширније
Метход

Навике које те чине мршавијима

Акције које служе нашем телу, доприносећи хармонији и здрављу. Нико није отказао физичку активност и свесни однос према исхрани, али шта нас спречава да стекнемо навике које ће служити нашем телу, чинећи га лепшим и здравијим? Уведите сваку навику стрпљиво, не покушавајте да све укључите у свој распоред одједном, како не бисте изазвали прекомерну отпорност.
Опширније
Загрузка...