Категорија Људи

Прва седмица је прошла од почетка пројекта "Нисам лења"
Људи

Прва седмица је прошла од почетка пројекта "Нисам лења"

Придружите се посебном пројекту "Нисам лијен" - будите инспирисани, бавите се спортом и наплатите! Пријатељи, прва и тако важна недеља за специјални пројекат "Нисам лења". Учесници су били прилично одлучни, јер је за сваку од њих то изазов за себе. А ко жели да се појави слаб, посебно када је јавно обећао да ће се бавити спортом и вежбати 7 недеља?

Опширније
Људи

30 животних принципа Махатме Гандхија

Ових 30 цитата Махатме су прави извор мудрости. Махатма Ганди је један од најистакнутијих лидера нашег времена, духовни вођа индијске нације, с којом се са великим поштовањем третира не само код куће, већ и широм света. Ових 30 цитата Махатме су прави извор мудрости. 1. Прво вас не примећују, онда вам се смеју, а онда се боре с вама.
Опширније
Људи

5 разлога зашто су јогији савршени пријатељи

Сигурно вас ваши пријатељи воле због ових квалитета. Сви ми желимо да се бавимо онима који нас разумију, подржавају, прихватају као што смо ми, али, нажалост, такви људи се често не сусрећу. Углавном се сусрећемо са људима који су заокупљени властитим проблемима, имају крхки али велики его, којег муче комплекси и пате од инфантилизма.
Опширније
Људи

6 питања о карми

На то одговара позната учитељица иогија23 Татјана Илларионова. Татјана Илларионова, водећи инструктор Иога федерације, одговара на 6 најчешћих питања о карми. Шта је по Вашем мишљењу карма? Важно је разумети да када је у питању карма, то је наша реакција. Тако гледамо и доживљавамо догађаје у свету и како наша ментална стања утичу на све што се дешава око нас, од чега се формира животно искуство.
Опширније
Људи

Акроиога - симбол лепоте и поверења (видео) т

Изгледа да можете гледати овај видео заувијек! Акроиога - уметност новог времена. Невероватно је колико лако и грациозно особа може да се носи са својим телом. Највиши ниво вјештине, пуно повјерење у партнера ... У видеу, иогини Меган Строн и Брандон Гатлин праве чуда. Изгледа да можете гледати овај видео заувијек!
Опширније
Људи

3 тајне лепоте Гвинетх Палтров

Дијета Гвинетх Палтров не може без ових три јела. Гвинетх Палтров се с правом може назвати апологетом за здрав начин живота. Изгледа сјајно, објављује кухарице са рецептима за здрава јела, воли јогу, ау жутој штампи стизале су ужасне приче о томе како не дозвољава својој деци да једу сладолед.
Опширније
Људи

Чуда Асхтанга јоге (инспиративни видео)

Да ли волите да гледате чуда људског тела? Онда ће те овај видео учинити срећним. Људи који редовно практикују Асхтангу показују своје невероватне способности. Флексибилност, снага, издржљивост, лакоћа, здравље - све је то доступно Асхтангистам. Ти Ландрум то доказује само на видеу. Гледамо и дивимо се!
Опширније
Људи

Акроиога - најбољи начин да направите девојку понуду (видео)

Алец Хоран је своју вољену понуду понудио на необичан начин - док је тренирао акроиогоју на плажи. Током одмора на Хавајима, Алец Хоран је својој љубљеној Стеф Гарнеру дао понуду на прилично необичан начин - током окупације на плажи. Док се девојка савијала, балансирајући на Алекова стопала, успио је извући прстен и питати дуго очекивано питање за многе жене: хоћете ли се удати за мене?
Опширније
Људи

Леп и инспиративан иога видео

Овај видео је права посластица за очи. Јога је инспиративна и трансформативна пракса. Неопходно је сјести на простирку, јер се сви проблеми и тјескобе растварају. Овај видео, снимљен од стране Асхтон Аугуста, снимљен је на позадини невероватне лепоте природе. Али његова права порука је да није потребно ићи негдје у иностранство да открије љепоту.
Опширније
Људи

Тешкоће вам помажу да схватите себе. Интервју са Анном Лунегова.

Водећи учитељ Јивамукти јога о томе како јога помаже да спознаш себе. Анна Лунегова - водећи учитељ Јивамукти јоге у Русији, оснивач јога студија "Материјал". 23. јул Анна ће одржати два отворена часа на ВИ Међународном фестивалу јоге Слободни дух. - Ви сте признати професионалац у својој области.
Опширније
Људи

Исцели свој живот: 20 савета од Лоуисе Хеј да помогнеш да верујеш у себе

Цитати из књиге „Исцели свој живот“ Лоуисе Хаи мењају начин размишљања и помажу пронаћи хармонију. Лоуисе Хаи је напустила овај свет 30. августа у 91. години живота. Она се опоравила од рака без дроге и операције и помогла хиљадама људи да поврате здравље, срећу и промену живота. Лоуисе Хаи је талентовани психолог, један од оснивача техника самопомоћи кроз позитивно размишљање и позитивне ставове, аутор више од 30 књига о психологији.
Опширније
Људи

Невероватни видео о лепоти Мицхелле Лу Лан

Јога је лепота. Мишел Лу Лан истиче се на позадини бројних јогија широм света. Ствар није у томе да она лако седне на делове или јој баца ногу преко главе - сада нећете никога изненадити - али КАКО она то ради. Милост, свест, смиреност, хармонија ... Сваки покрет, свака асана изгледа да разговара са вама када их гледате.
Опширније
Људи

Како да отворите свој ум и да се мање фокусирате на себе: Будистички лама савети

Како развити праву милост? Ело Ринпоцхе каже. Међу будистичким свештеницима тулку Иесхе-Лодои Ринпоцхе је препознат као Гесхе-лхарамба, што одговара највишем академском степену будистичке филозофије. Године 2000. основао је Будистички центар Ринпоче-Багса у Бурјатији, где сваке године одржава тантру и сутру за монахе и будистичке лаике.
Опширније
Људи

Анна Карабасх - Амбасадор Вандерлуст 108 Фестивал

"Правим поздравни комплекс за сунце, без обзира у којој сам земљи." Дипломирала је на новинарском факултету на Московском државном универзитету, Анна Карабасх је радила у сјајним часописима од 19 година, укључујући Харпер'с Базаар. Писала је о моди и лепоти. Тада је био и гласан медијски пројекат "Сноб" - Ана је радила у тиму најбољих руских новинара под руководством оснивача "Коммерсанта" Владимира Јаковљева.
Опширније
Људи

Сјајан видео о лепоти мушке јоге

Овај инспиративни видео ће још једном доказати да мушко тијело јоге није уплашено. Дилан Вернер није прва година да разбије стереотипе да јога није мушко занимање. Он има 35 година, он је у невероватној физичкој форми и не престаје да инспирише својим примером многе људе широм света. Дилан је направио још један видео у коме се чини да закони гравитације не функционишу, јер он ради нешто невероватно са својим телом!
Опширније
Људи

Прва седмица је прошла од почетка пројекта "Нисам лења"

Придружите се посебном пројекту "Нисам лијен" - будите инспирисани, бавите се спортом и наплатите! Пријатељи, прва и тако важна недеља за специјални пројекат "Нисам лења". Учесници су били прилично одлучни, јер је за сваку од њих то изазов за себе. А ко жели да се појави слаб, посебно када је јавно обећао да ће се бавити спортом и вежбати 7 недеља?
Опширније
Људи

Завршен је специјални пројекат "Нисам лијен"

Након 50 дана дјевојке се могу похвалити таквим резултатима. Тако се завршио специјални пројекат „Нисам лења“, који су спровели наши пријатељи „Тасте & Цолор“. Експеримент стварности уз учешће две шармантне девојке Валерије Сапронова и Марина Бассова, које желе да се ослободе лењости и стекну корисне навике.
Опширније
Људи

Најважнија ствар: интервју са Сергејем Агапкином

"Јога је техника за постизање просветљења." За оне који су навикли на чињеницу да је јогин човек премазан пепелом, који је у стању медитације, Сергеј Агапкин може изгледати као површан и чак неозбиљан практикант. Али то је само на први поглед. Док не разговарате са њим озбиљно. Има невероватно, заиста енциклопедијско знање из медицине, психологије, јоге и здравствених система.
Опширније
Људи

Троструко благостање: интервју са Сергејем Агапкином

"Нема смисла вјеровати да јога терапија замјењује јогу, она уопће није тврдила." С једне стране, хтео сам да разговарам са интелигентним човеком. С друге стране, разумите неугодна питања са искусним практичаром јоге. Па, и учите од доброг доктора, како да будете здрави. Зато се појавио овај интервју са Сергејем Агапкином.
Опширније
Људи

Специјални пројекат "Нисам лијен" се завршава

Учесници специјалног пројекта "Нисам лењ" већ показују импресивне резултате. Посебан пројекат "Ја нисам лијен", који спроводе наши пријатељи "Тасте & Цолор", креће се ка логичком закључку. А за све који су се тек придружили и не знају шта се дешава у оквиру овог експеримента стварности, подсећамо вас.
Опширније
Загрузка...