Категорија Људи

Најважнија ствар: интервју са Сергејем Агапкином
Људи

Најважнија ствар: интервју са Сергејем Агапкином

"Јога је техника за постизање просветљења." За оне који су навикли на чињеницу да је јогин човек премазан пепелом, који је у стању медитације, Сергеј Агапкин може изгледати као површан и чак неозбиљан практикант. Али то је само на први поглед. Док не разговарате са њим озбиљно. Има невероватно, заиста енциклопедијско знање из медицине, психологије, јоге и здравствених система.

Опширније
Људи

Претплати се на Инстаграм: Андрев Сеали

24 Јули 2017 2538 0 Константно тражење одговора, интересовање за духовност и пажњу окренуту ка унутра, довели су Андреја до јоге. По завршетку Микробиолошког факултета није похађао своју специјалност, већ се посветио духовној пракси. На питање "Зашто је иога?", Андрев се насмије и одговара да је иога наука о самоспознаји, у којој нема мјеста за конкуренцију.
Опширније
Људи

Лепота је природна: тајне остављања Ирене Понаросхку

Како популарне ТВ водитељице и блогери Ирена Понарошка успијевају остати тако енергичне и лијепе? Као популарна ТВ водитељица и блогерица Ирене Понаросхку, успевам да останем тако енергична и природно лепа. Ирена Понаросхку на екрану, у рекламама, на секуларним и добротворним догађајима. У овом случају, ви се бавите породицом и још увек имате времена да комуницирате са милион претплатника на Инстаграму и стално путујете.
Опширније
Људи

Кога пратити на Инстаграму: Рива Ји

Прелепе, сочне, позитивне фотографије са беспрекорном Ривом подижу и инспиришу. Рива редовно тренира већ 15 година. За то време успела је да овлада најсложенијим асанама, да постане ауторитативни аутор у области јоге за публикације као што су Јога магазин, Хуффингтон Пост, Јога часопис и друге. Живи у Њујорку, има мужа и троје деце.
Опширније
Људи

Претплати се на Инстаграм: Габриелла Дондеро

Светла Инстаграм Габриела Дондеро - оно што вам је потребно ове зиме. Габриелла је, као и многи други људи, дошла на јогу да ублажи болове у леђима. Као резултат тога, не само да је излечила трауму, већ се и лудо заљубила у јогу, постала учитељица и окупила се преко стотина хиљада следбеника на Инстаграму, који са задовољством прате беспрекорно обновљене асане које је она изводила.
Опширније
Људи

Умирање је лако: како промијенити ставове према смрти

Барри Корзин о томе како будистички приступ чини да умирање постане мање болно и застрашујуће. Барри Керзин је будистички монах, лекар доктора његове Светости Далај Ламе, који живи у Дхармсали више од 20 година. Подучава будистичку филозофију, подучава основе медитације, води повлачење тишине и подучава исправан однос према смрти и умирању.
Опширније
Људи

Видео снимци са најбољим иога фајловима: падају, али расту

Урнебесни видео који подсећа: само онај који не покуша не пада. Како желимо брзо овладати најсложенијим и спектакуларним асанама у јоги. Таква журба се понекад претвара у урнебесне тренутке и неконтролисани смех, а понекад и озбиљне повреде. Такви моменти су приказани у овом видеу, који јасно показује две важне ствари.
Опширније
Људи

Кога се претплатити на Инстаграм: Хеиди Виллиамс

Невероватна прича како се носити са депресијом, речено је у Инстаграму. Иогини Хеиди Виллиамс има невероватан инспиративни инстаграм. У теорији, њене фотографије носе важну поруку, а не само да показују предивну слику. Хеиди је почела да вежба јогу након што јој је дијагностицирано неколико менталних поремећаја.
Опширније
Људи

С ким се претплатити на Инстаграм: Неиу Ма

Опрез: након гледања желите отићи на одмор! Неиу Ма је бивша гимнастичарка која се заљубила у јогу и постала учитељица. Али Неиу је добар учитељ, не зато што може мирно ући у беспријекорне подјеле са стајалишта за руке, већ зато што није свјесна. Какав савјет даје почетницима у иоги?
Опширније
Људи

С ким се претплатити на Инстаграм: Ницоле Воиак

Учините ваше новости још мотивирајуће. Ницоле Воиак је инструктор јоге из Калифорније који води инстаграм за промоцију јоге, здравог начина живота, путовања и позитивног размишљања. И заиста, њене фотографије мотивишу многе људе широм света да редовно практикују јогу.
Опширније
Људи

Кога се претплатити на Инстаграм: Мицхелле Лу Лан

Инстаграм Мицхел - огроман дио инспирације и мотивације. Мицхел Лу Лан предаје јогу од 2006. године. У прошлости се професионално бавила балетом, али је била присиљена да прекине каријеру због озбиљне повреде. Комбинујући јогу и плес, креирала је свој правац, који је базиран на традиционалној јоги и популаран је широм света.
Опширније
Људи

Верујем у јогу

Интервју са Кали Раи, оснивачем ТриИогија. Испричајте ову невероватну причу о томе како је јога настала у вашем животу. Кажу да путовање почиње када особа прво поставља питања: "Ко сам ја?" или "где сам био пре него што сам дошао овде?" Са овим питањима, почео сам своје путовање самопреиспитивања, интроспекције, онда сам имао 7 година.
Опширније
Људи

Јога критичко поравнање као начин да се ослободите стреса

Оснивач методе критичког поравнања Хурт Ван Левен говори о својим предностима. Хурт ван Левен - усамљени у свету јоге. Његова метода, критичко изједначавање јоге, не бих назвала пријатном. Осећања допиру до самих костију. Пола сата лежим на гуменој врпци. Горњи део леђа гори као да лежим на ноктима, а негативне мисли ми се врте у глави.
Опширније
Људи

И ја то желим: 5 инспиративних видеа

Нудимо вам 5 невероватно лепих видео снимака који су тако лепи за гледање на крају радне недеље. Задивљујуће је колико је добро радити тело тако што редовно вежбамо асане. Вежбати када вас удови слушају а не дрхтати је задовољство. Позе глатко улазе једна у другу, а јога се не претвара само у плес, већ у праву уметност.
Опширније
Људи

Јога помаже у сусрету

Интервју са Сингх Цардом о јоги, породици и промени. Како је све почело? Како сте дошли у Кундалини јогу? - Мислим да се то десило веома рано. Било ми је 16 или 18 година. Догодило се да сам почео да се сећам зашто сам дошао овде. Био сам веома заинтересован за источну филозофију: како можемо да пређемо на просветљену и инспирисану хуманост.
Опширније
Људи

Балерина инспирација: 10 Инстаграм фотографија

Крхке балерине имају невероватну грациозност, лакоћу и, наравно, флексибилност. Ми, јогији, имамо пуно тога да научимо. Крхке балерине, као и фантастичне нимфе, имају невероватну грациозност, лакоћу и, наравно, флексибилност. Ми, јогији, имамо нешто да научимо. @баллеринаспиратион @јулибондарева @сасха_трикоз @кураеваолга @пинкбаллетсхоес @лауренловетте @ницолеворис @мицхал.
Опширније
Људи

Инстаграм Инспиратион: Беацх Иога

Део летње јоге и мора за вас у касету! Једна од главних предности јоге је да се може практиковати било где. Златна плажа, продоран океан, диван залазак сунца, и ми који практикујемо на позадини ове лепоте, одмах се појављују. Ако се Ваш одмор још није догодио, погледајте ове летње фотографије са беспријекорном сликом асана.
Опширније
Загрузка...