Категорија Јога читање

8 цитати о стварности, ширење свести
Јога читање

8 цитати о стварности, ширење свести

Не плашите се. Ниси луд. Управо овај свијет није тако густ као што мислите. Када вам се чини да свијет клизи испод ваших ногу, а све што је уобичајено, више се не осјећа стабилно и густо као што је некад било - не жури се да вас застраши. Највјероватније, ваш здрав разум је сигуран - само отворите суптилније законе постојања.

Опширније
Јога читање

15 наводи Ницхолас Роерицх, који ојача дух

У свакој речи духовне особе, његова унутрашња истина, његово искуство и знање пролазе. У свакој речи духовне особе, његова унутрашња истина, његово искуство и знање пролазе. Они су запечаћени у самим фразама, у свом ритму и паузама, у свом звуку и структури. Када читате белешке које је оставио Николај Константиновић Роерицх, изгледа да додирујете његову свест, која је апсорбовала сву мудрост места које је посетио.
Опширније
Јога читање

9 инспиративних цитата Иоги Бхајана о жени

Пуњење моћи и вере у себе. Ако се осјећате несигурно, ако доживљавате недостатак енергије, или једноставно не разумијете разлог за своје проблеме, узмите ових 10 изјава као правило живота. Најмање месец дана. И погледајте како се ваш свет мења. Жена има 4 непријатеља. Њена жеља да се хвали, али то је лажна похвала, то је ласкање себи - ово је први непријатељ.
Опширније
Јога читање

3 аспекти живота које иога потпуно трансформише

Ако желите да промените свој живот, не ограничавајте јогу на асане и тепих. Када вежбате јогу, поставите намеру да је ширите ван тепиха. Можда нећете одмах приметити промене, али јога има највећи утицај на ова 3 аспекта живота, ако свакодневно вежбате и не ограничавате се на асане.
Опширније
Јога читање

4 злочини против говора

Ако постанете господар свог говора, освојит ћете једну од најважнијих побједа у животу. Оно што кажете има моћ да уништи и створи стварност. Ако постанете господар свог говора, освојит ћете једну од најважнијих побједа у животу. Научите да креирате такву комуникацију која ће обогатити све око себе.
Опширније
Јога читање

4 начина да укључите своју интуицију

Можда је не примећујете, али она увек разговара са вама. Научите да је чујете. Интуиција се даје свима од рођења. Само у животним промјенама не обраћамо пажњу на то. Ове методе ће вам помоћи да научите да поново чујете свој унутрашњи глас. Користите своје снове Снови - начин на који можемо примати информације од интуиције.
Опширније
Јога читање

5 правила понашања у ретроградном Меркуру

Све што треба да знате о овом периоду. Меркур је ретроградан фаворит свих професија - од банкара на Вол Стриту до учитеља јоге у Ришикешу - у случају да нешто крене наопако. И ако пун месец узима енергију од једне и даје је другима, онда ретроградни Меркур делује на све подједнако.
Опширније
Јога читање

5 сутри Аге оф Акуариус - аксиоми за сретан живот

С комментариами Гурмукх Каур Кхалса. Закони живота постављени су у пет сутри од стране великих мудраца антике и пренесени су нам Иоги Бхајан. Ови закони остају вјерни до данас. Тешко је рећи боље, тако да ћу дешифрирати ових пет великих изјава на мало разумљивијем језику. Схватите кроз саосећање, или нећете разумети време.
Опширније
Јога читање

7 књига које ће вам помоћи да разумете структуру тела

Чак и они који никада нису волели биологију то ће разумети. Људско тијело је савршен механизам у којем сваки елемент обавља своју одговорну функцију и осигурава складан рад цијелог организма. Онлине продавница Цхитаи-Город представља 7 књига које говоре о замршености женског тела, како кожа може да шмрца и чује шта треба да се једе да би се заштитила од болести и како микроорганизми у цревима утичу на функцију мозга.
Опширније
Јога читање

Листа "Реад-цитиес": 7 књига за побољшање здравља

Књиге које вам омогућавају да будете свесни достигнућа модерне медицине и разумете своје тело. Ове књиге могу да промене поглед на ваше тело или медицину уопште. Изаберите један од нових производа да бисте сазнали више о телу и помогли му да ради свој посао. Прљави гени. "Велико прање" за ваш ДНК: како да промените своје наследство Претходно се мислило да не можемо утицати на гене.
Опширније
Јога читање

6 књига Тит Титана за унутрашњу тишину

Научите да волите, опустите се, ходајте и љутите се свесно. Тит Нат Кхан је вијетнамски монах, учитељ зен-будизма, који је 1967. номинован за Нобелову награду за мир. Тит Нат Кхан је упознао Запад са најрелевантнијим трендом модерног начина живота - теоријом свести.
Опширније
Јога читање

7 књига о здравој љетној исхрани

Књиге са различитим приступима здравој исхрани: од генетике до аиурведе. У сезони обилног воћа и поврћа, вријеме је да се сјетите повезаности прехране и здраве дуговјечности. Онлине продавница "Цхитаи-город" нуди топ 7 књига које ће вам помоћи да додате светле боје у ваш летњи мени и изаберете оптимални систем исхране за ваше тело.
Опширније
Јога читање

7 сакралних тајни успјеха

Из предавања мајстора Кундалини Иоге, И. Бхајана. Вријеме, простор и дах живота су живи трокут. Подучавање нам даје мудрост, мудрост даје дисциплину. Дисциплина нас чини господарима. Мајстори стварају наслеђе које живи заувек. Тако смртник постаје бесмртан. Ако те неко избегне - направи корак према себи, ако се осећаш хладно од неке особе - истопи му срце храброшћу и хумором.
Опширније
Јога читање

7 књига за постизање менталне равнотеже

Шта читати како би се успоставио складан однос са свијетом. Онлине продавница "Цхитаи-город" представља 7 књига како би постигли мир и хармонију са собом и светом. Интерни инжењеринг. Пут среће. Практични водич из јоге. Човек - најсложенији механизам на планети, и јога - упутства за његово коришћење.
Опширније
Јога читање

Шта твоја омиљена боја говори о теби?

Одломак из предавања Хазрат Инаиат Кхан о значењу боје у нашим животима. Боја и звук утичу на особу у складу са његовим стањем, темпераментом и еволуцијом; доказ за то је да особа често мијења своју овисност у боју. Дешава се да је у једном животном периоду предиспониран за плаву боју, а у другим приликама преферира наранџасту боју.
Опширније
Јога читање

8 цитата Свамија Иогананде, из којих постаје лакши

Без обзира на који начин изаберете. "На излазу са сахране Стеве Јобс-а сви су добили малу кутију. Било је јасно: ово је његова последња порука свима нама. Ушао сам у ауто, отворио кутију и видио књигу Иогананде ... успех - читај Иогананда "Марк Бениофф.
Опширније
Јога читање

8 цитати о стварности, ширење свести

Не плашите се. Ниси луд. Управо овај свијет није тако густ као што мислите. Када вам се чини да свијет клизи испод ваших ногу, а све што је уобичајено, више се не осјећа стабилно и густо као што је некад било - не жури се да вас застраши. Највјероватније, ваш здрав разум је сигуран - само отворите суптилније законе постојања.
Опширније
Јога читање

Шта вам помаже да се осећате сјајно после 40 година

Одломак из књиге "Пилећа супа за душу. Створите се поново." После четрдесет година почео сам да добијам на тежини. Нисам додао много, али моја тежина је стално расла - из године у годину, килограм по килограму. Одећа је чврсто стајала на мени, али сам тврдоглаво одбијао да купим више. Већ сам '' нарасла '' на величину тридесет година након рођења дјетета и нисам хтјела да се то понови.
Опширније
Јога читање

Шта ваш партнер жели у кревету? Према знаку зодијака

А то му се апсолутно не допада. Јаслице Астролога Дебра Силверман Сваки знак зодијака има свој ритам и сопствену мелодију, која је уписана у овај ритам. Дакле, „плес“ два представника различитих знакова може бити обогаћен и складан, а може носити само повреде и разочарења. Сазнај шта те тјера да изгориш од жеље свог партнера, а што је за њега моћно кочионо свјетло - и онда ће ти бити лакше да се усрећиш.
Опширније
Јога читање

5 модерних књига о медитацији

Ове књиге ће инспирисати чак и најновије скептике да медитирају. За особу која живи у метрополи, медитација је ефикасан начин за превладавање стреса и менталног стреса, постизање мира ума и пут до свјесног пуног живота. Онлине продавница компаније Цхитаи-Город представља 5 књига које говоре о пракси медитације и свести са становишта науке, неурофизиологије и духовности.
Опширније
Загрузка...